Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Ne yasacaktın kankim memnuniyetini mi anlatacaktın efet kankim teşekkürlerimi bildircektim ama şanslarını kaybettiler aça senin için anatoliaa da mus cenneti kurmana yardımcı olurum
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl tauruscumaa işe gitmeden önce yogo yapmasına yardımcı olurdum
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Yogo mu.. Ben düğümcüklenirim yaw.. çözülmene yardımcı olurdum yaw
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl hoholli ekmeği yapardum...hehehe Sana pasta sözüm var Şu an net yawaş yarına yapıcam söz Tan se de yiyebilrisin
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Sana pasta sözüm var Şu an net yawaş yarına yapıcam söz Tan se de yiyebilrisin ben anlamama yavaş mavaş yapacan hemen....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl yeme pasta falan iyice dobis olcaksin sana bol limonlu yesil salata birde balik bugulama yapardim
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl düşünceli çekirgem benim... senin için türk lokumu yollardım burdan almanyaya....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl düşünceli çekirgem benim... senin için türk lokumu yollardım burdan almanyaya.... ben kardaşuma kilometrelerce uzunluğunda açık büfe hazırlatacamm , anca doyar
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl ben kardaşuma kilometrelerce uzunluğunda açık büfe hazırlatacamm , anca doyar ilk önce siz alursunuz sonra ben alurum yoksa aç kalursunuz..... abi sağol yaa mıhlama için iyi geldi valla....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl işlerinde sana yardım ederdim rahat etsin diye ne yardımı , tüm işlerimi başına yıkardım , daha rahat edeyim diyee , çalış köleee
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl midesine kelepçe taktırcam parası benden yeter yemesin artık
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl gecenun habu satine kedimi deduunn ? Allah akil versun diyine dua ederumm
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl benda sağa beş vakit dua ederum başuna bişe gelmesun diye....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.