Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sigortasız olmas tabii , Allah muhafaza sedoşum var o salonda , gel sen gell vııyy..o zaman sigortayada gerek yok..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl anında şipşak..hemde italyan alçı sıva yaparız.. türk işi olsun bisim ki saten boya yapcan ok malseme parasını veririm, işçilik vermeyebilirim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Senin düğününde belki bi süpriz yapardım.. sürprizini gerçekleştirmende yardımcı olurdumm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Senin düğününde belki bi süpriz yapardım.. sürprizini gerçekleştirmende yardımcı olurdumm size davetiye gönderebilirim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl size davetiye gönderebilirim minecim gerçekten gönder ben gelmek isterim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Adresi bilsem yeter. mıneu dıkkat et sakın adresı vermeeee gelır şarkı sölecem dıye tutturur kımse kalmaz düğünde alimallah
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ilahi sedoşum yaw , kıs toplanıp gidelim mine nin düğününe yaa , çok güsel olur , oynayı veririz karşılıklı
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl mıneu dıkkat et sakın adresı vermeeee gelır şarkı sölecem dıye tutturur kımse kalmaz düğünde alimallah Dur sen..Daha senin düğününde de söyliyecem..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl minecim gerçekten gönder ben gelmek isterim ank.da olcak ama nikah gönderirim kıss tamam düğünün için malikanemi emrine verebilirim... saol erbayum çırağan sarayında yapcas biss Adresi bilsem yeter. ok bi davetiyede sana gönderirim böyle olmıycak galiba ... nikah tarihine yakın ''evleniyoruz'' topiğimden yeri ve saati söyleyim bare
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ilahi sedoşum yaw , kıs toplanıp gidelim mine nin düğününe yaa , çok güsel olur , oynayı veririz karşılıklı paula nikah olacağı için kına gecesinde oynarıs artık horon varsa benda gelirum.... vardur vardur uşağum horonda teperik senin içun
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ben düğünde sahneye çıkcam ya bu en büyük nimet senin için zaten :w00t:
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ben düğünde sahneye çıkcam ya bu en büyük nimet senin için zaten yanlış adres verebilirim Cafedeki tüm işletim haklarımı sana devrederdim.. armancım yanlış okumuyorum dimi anladığım kadarıyla bana ait olan bi cafenin açaya devir işlemleri ile ilgili konuşuyordun
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl havada uçan kaşlarını göslerinin üstüne yerleştirirdim :lol: Ben de gülerdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.