Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl zahmet etmeseydın bızım bakalda satılıyor git iç o zaman....
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl sabah ışıdığında kuşlara yem verirdim.. kuş kım oluyor,kimin için kuşlara yem vercen
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Hani kanatları var,Gak,cik,gıdak gibi sesler çıkarırlar.. haydı ya burdakı kuşlar möö dıyor da
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Bende senin remini yi resmini olarak düzelteceğim.. yaw ne bılıyon belkı remını dıye bişe var. yaw ne demek remını yeşim
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl yaw ne bılıyon belkı remını dıye bişe var. yaw ne demek remını yeşim KÜLTÜREL BİLGİ: Remini İtalya'da bir sahil kentidir.Tarihsel yapısı ve kültürel özellikleri ile özgün bir yerdir..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Senin içine azıcık insaf versin diye Allah'a dua ederdim.. insaf kım nasıl biri yakışıklımı
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bu seferde kuşlara su verirdim..ee o kadar yemekten sonra susamışlardır..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl mantar gibi açma gözlerini öle.... senun içun hazur kita beklerum ablacuğum... ( sedelina abulama )
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bu seferde kuşlara su verirdim..ee o kadar yemekten sonra susamışlardır.. ya çatlıcaklar sudan hehe
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl zamanını ve neşeni çalmalarına isin vermesdim Ne desen yaparım be sorun mu ..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ne desen yaparım be sorun mu .. Allah razı olsun benim şu anda yaşadığım mutluluğun daha faslasını yaşaman için dua ederdim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ben geldim, napıyosunuz bakiim, ben mıneu'nun mutluluğunun artmasını sağlardım
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl kralx senle yaşımız aynıymış, bizim burda aynı yaşıtlara öğür denir, büyüklere koca öğür denir
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl msn adresesimi özeline yazarım okimi ama başkası istemesin vermem :P
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.