Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl senin çok şey yaparım ama hangisini yapıcam karar veremiyorum
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Sen git aplan gelsin dur sana ay çöreği getireyim ya ablacıgım neden hep utanuyorsun benden ablam sensin ya. sen gitte babamız gelsin ablam için neler yapmam
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ya ablacıgım neden hep utanuyorsun benden ablam sensin ya. sen gitte babamız gelsin ablam için neler yapmam
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl dileklerini sıraya koyar en üstekinden başlardım sırasıyla yapmaya
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl hey alttakı benım için kahvaltı hazırla ya acıktım walla az yeee az..uşak için lazım olur..sana koca bi pasta yapardım diyet bozulsun diye
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl ne yapaim ne istiyon söyle hemen yapaim canım benim yanıma gel o zaman bak söz verdin unutma
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl mutlu olabilmesi için ne gerekiyorsa arkadaşlığınız beni çok mutlu ediyor focal sağol istediği ne varsa yapmak için elimden geleni yaparım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl arkadaşlığınız beni çok mutlu ediyor focal sağol istediği ne varsa yapmak için elimden geleni yaparım bu kız için parnağımı oynatmam bee
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl yanakların ne güzel görünüyor(önüme geleni yerim)kaççççççççç
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Yazar pirzolaları ona saklayabilirim... (yağmur'a ) Çok sevinirim Gel sakladığım alinaziği birlikte yiyelim,kimse görmesin
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Çok sevinirim Gel sakladığım alinaziği birlikte yiyelim,kimse görmesin hadi yiyek kimse gelmeden bende künefeleri getiriyim...
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Erbay kalbimi okudun yaw bende diyorum bu künefeyi kim sakladı :lol: Sana bol köpüklü bir kahve yapayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.