Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl erbay fearlesde hemşerımı hey alttakı .çabuk bana kahvaltı hazırlaaa oflidur ofli.....
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl uyyy dort hemşeru siralandukk hepunuz içun herşeyi ederumdaaa
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl senin için dağları deler yol açarım yar senın için gökkubbeyı yerlere çalayım yar canım ıste canım bile sana kurban yarr ben demıom barış abi diyorr (yumoteyeydı taurus gırme araya mıllet yanlış anlacek)
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Senle beni yanlış anlayacak adamın aklına şaşarım beee.. Onu ancak fesatlar yapar,burada da öyle biri yok.. Grip hastalığını tarihe gömerdim senin için..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Senle beni yanlış anlayacak adamın aklına şaşarım beee.. Onu ancak fesatlar yapar,burada da öyle biri yok.. Grip hastalığını tarihe gömerdim senin için.. küstüm oynamıyorumm
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl küsmeyi unuttururdum değil mi ahmet ay pardon sedoş ya sedoş dediğime bozulmuyon de mi ahmet çaktırma beni kız sansınlar
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Yazar işte bu yaa...o zaman kalk bi limonata yap bana... Böyle yapacağını biliyodum Erbay Limonata dediğin nedir ki hemen
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl senin icin ne yapairdim biliyonmu? sana firinda patatesli tavuk yapardim yaninada yesil salata birde pilav yapardim ( uyarmi ustam
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl uyyy sen yaparsında uymazmı çekirgem yap yap bende sana tatlı alıyım bari...
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sağol ya bu yaptığın iyiliği necatiye söyliycem... Her 5 dk da bi söylemen makbule geçer kardeşim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.