Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ne yapabilşirim bilmem ki bir de balaım benden bir şey yapmamı isteyecek mi değil mi yani
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl sedalina senin için yarın müdüründe iz.n alabilirim yaw kafam karıştı,ya tanıyorsun beni,yada bütün iletilerimi okudun.ama ıkısı de ımkansız halla hallaa
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ajan o ajan hepimizi tanıyor... ben senin için çikolata alabilirim
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl bende dua ededim ve hep ederim amma velakin kendime dua edince olmuyor, sana edeyim o zaman olur... hep sevilesin ve hep sevesin
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar O kadar kişinin yerine rakı içince sen sarhoş olursun şimdi du sana acı bi kahve yapam
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl valla çok güzel bir menemen yapardım, yanında güzel bir çay, beraber yerdik minemle ayyyy valla nasıl canım istedi Sen niye gülüyon o zaman kankim ben gülebilirim ama sen gülemezsin kahkaha atabilirsin sadece
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Şıkırda şıkır tıkırda tıkır dans yaptırırdım... Bu son olsun ben gülebilirim ama sen gülemezsin kahkaha atabilirsin sadece Atıyom zaten sen tasalanma kankim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bende şöyleeee muhteşem bi pirzola yapardım mangalda yanında çoban salata onunda yanında buzz gibi coca cola saann misafirliğe gelir ama vejeteryan olduğunu öğrenince tek başıma yerdim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Biliyoruz kankim ne kadar obur olduğunu böylece teyid etmiş olduk
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Aman gülsünüm kalsın sen şimdi çaydanlığı kafamısdan aşağı geçirirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.