Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Resmime elleşme kral İstiom efeeeet erik al Bende sana vişne getiriyim mi
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl yan bu seferlik üstteki alttaki için bi şey yapsa olmaz mı... gülsün bi çorba yapta içelim... çekirgem girmiş araya becerebilirsen sende yapabilirsin natalia...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben oyunamiyom canim ok getir yapaim erbay sen iste canim ustam ( ne corbasi sakin iskenbeg deme
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl yan bu seferlik üstteki alttaki için bi şey yapsa olmaz mı...gülsün bi çorba yapta içelim... Allaam ya bi günde tek bi günde şu forumda yemekten bahsetme Senin o göbek noldu o göbek
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl rejim yapıom ya ondan aklımdan yemek gitmiyo aslında kilomda yok ama her zaman formda olmak lazım dimi.. hadi yap şu çorbayı artık...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bi tane pota hediye ederdim ara sıra basket oynasın diye.... hem basket insanın boyunuda uzatır...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bi tane pota hediye ederdim ara sıra basket oynasın diye.... hem basket insanın boyunuda uzatır... Tsk ederim lazım değil Ben kısa değilim tamam mı Zayıflama aleti hediye ederdim göbeğini eritsin diye
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bi şey değil ne demek... iyide sana kısasın diyen oldumu yav... hem o aleti ben napiim göbeği olana ver onu ben çok yiyip kilo almıyan cinstenim...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Boyu uzatırmış kısa dion işte Neyse alınmıcam Gülsün'ün böreklerini çorbalarını yiycen de kilo almıcan ha Şaşarım
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl iyi o zaman senin yaptıkların kilo aldırmıyosa seninkileri yeriz farketmez...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ağzını koli bantıyla bantlayabilirim biraz dinlenmiş olursun...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl ımmm..bi düşüniyim necatinin de bu akşam boğazda bi gece yemeği varmış galiba kendine eş arıyordu...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar GECE yemeği demek çok ilginç dur adresi hatırlamana yardımcı olayım
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl adamı 2 sattir kapıda bekletiyon senin için onu biraz daha oyalayabilirim...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Nickinin başındaki sana yakışmayan tabiri kaldırırdım.. çok iyi olur değişmiyo ancak yeniden üye olmam gerek ööle dimi atına iyi bi seyis bulurdum.
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Ben ona bakıyorum zaten sağol.. Yeni bi nick alırdım.. al yaaa seçimi sen yap kabul. atının yelelerine süs alırdım (cinsiyetine göre tabi)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.