Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ''çalışmalarınızı sürdürürken hesapta olmayan durumlar ortaya çıkabilir. ancak, akıllıca davranabilir ve süprizleri kendi lehinize kullanabilirsiniz. hırslı ve istekli olduğunuz bir dönem '' miş kankim... nası biliyolar yaaaa Blir tabe tşk ederim canım
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl senin için polat alemdarı yakasından tutup kapına getirebilirim...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl mineu ne isterse onu yapardım saol canım senin mutlu olmanı isterim tşk ederim canım bişi diil kankim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl saol canım senin mutlu olmanı isterim bişi diil kankim Allah'ın gönlüne göre vermesi için dua ederdim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar senin için polat alemdarı yakasından tutup kapına getirebilirim... Daha ne duruyon koş koş fındığı yakalamasına yardım ederdim Kendime yapılmasını istemediğim hiç bişeyi sana yapmazdım merak etme
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Senin için ne mi yapardım..? Gündüzleri gece yapardım.. Bulutsuz gecelere bulut saçardım... Sen hep yağasın gecelerde diye... sevgiler:)
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Senin için ne mi yapardım..? Gündüzleri gece yapardım.. Bulutsuz gecelere bulut saçardım... Sen hep yağasın gecelerde diye... sevgiler:) Çok güzeldi tşk ederim Kralx Bende sana bi oralet yapamda gelem
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Çok tsk ederim Düzeldi gibi sanki Limonata veririm yeni sıktım
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Sana çorba yaparım ama bir şartla..!! Hasta olursan Hedef Natali ..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Sana çorba yaparım ama bir şartla..!! Hasta olursan Hedef Natali .. Hasta olcam herhalde başım çatlıcak gibi ağrıyo Hocam gelio hemen ( Erbay ) Kral sana da limonata veriyim mi Zaten halim yok ugraştırmayın beni
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Halim yok diyosun.. İnsanın masaj yapayım sana, kaslarına ii gelir diyesi geliyorsada demiyorum..) Çünki çanta yada terlik yeme riskim var..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Romen diojen misali ha.. İnşallah onunla yazılarımız kesişmez... Çok güzel fotoshop ve paint çalışmalarım vardır istersen resminle çalışabilirim..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl yapimadim sen tavirlisin öyle sandign canik (TAG und kuss ist okay alless erik alayim sana istiyonmu ? cilekim bu !
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.