Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl bende rıca edım sana arkadasımı bekletmeyım fazla benden bugunluk bu kadar ıyı aksamlar tum dostlara
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Sen bilirsin Yapmıcam senin için başka bişey lütfennnnnnnnn natalia yanlış anlama o avatar çocuk işi bana ufak gelir
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl ne istiyon gülüm yapimmmmm söyle askim söyle ne yapaim senin icinnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Bitaneeeeem Vişnem Sen hep yanımda ol yeter (gülsün) Olur tan alırım
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Bitaneeeeem Vişnem Sen hep yanımda ol yeter (gülsün) Olur tan alırım tamam gülüm ama sana tag aldim hollandadan seni cokkkkkkkkkk özledim
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tamam gülüm ama sana tag aldim hollandadan seni cokkkkkkkkkk özledim İnanmıom ya Tag aldım dio Aldıgı Tag'ı sana verebilirim Tan
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tana,mi verdin tag ( bende cikiyom yemek yicem iyi bak kendine gelirim sonra yine kuss
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Obuuuurr şey hep yemek heep Zayıflama aleti alabilirim Erkan dime öle gel bizde atıştıralım bişiler
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Kuymağı benden başka bilmeyenlerde varmış Kuymak yapımına yardım edebilirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.