Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Tamam başlıyorum o zaman; 1)Dünya barışı 2)Herkese mutluluk 3)Türkiye'nin refahı 4)Sakin bir ortadoğu . . Vs.. İzmir'e tekrar gitmesini sağlardım..
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl her gününün bir öncekinden hayırlı geçmesini(bugün melekliğim uzerımde dua et)
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Senin için değil ama arkadaşlara senden kemik suyu çorba yapardım..
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl hemen koşardım mevlana'ma akşam yemeğinde eşlik edenin olurdum
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yeşil pencerenden bir gül atardım sana, alıpta öpüp kokla ve sinende sakla diye. kirpiklerinden kalem yapar veriridim eline, yaz senin elinden olsun diye idam fermanım. saçlarının tellerinden dar ağacı kurardım, katlime ferman çıkarda as beni oraya diye.
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Senin İçin ne yapmazdım ki be KadıKoy MeydanındaKi Boğanın üzerine Çıkar Şampiyon fener Dıye bagırırdım :D:D:D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.