Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl ya farkındayım da arman bi fırsat bulup ilgilenemedim o resmi tamamen yayından kaldırabilirim senin için
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl aşk filmi çekmeni isteyip filmin gidişhatını korku filmine çevirmeni isteyebilirim
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl aşk filmi iyide , korku filmlerine hiç dayanamam ,, bende düğün organizasyonunda sana yardım etmek isterdim
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Saçlarından süzülen yağmurun olurdum..Ama tüh! Şemsiyeye denk geldik
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Senin için dağları deler yol açarım kısss Senin için denizleri kuruturum kısss Senin için gökkubbeyi yerlere çalarım kıss Canımı iste canım bile (belki) sana kurban kıss...
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl bu kadar iyiliği karşılıksız bırakamam kahve içmeye davet ederim
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl Angelina olsa.. Lokman hekime götürürdüm tamamen iyileşmesi ve birdaha hastalanmaması için..
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl tamam ama brad kızar sen seç birini ama bekar olsun ah ahhh lokman hekim bulsa çaremi sabahtan giderim hemen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.