Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl o paşaj yıkıldı senin haberin yokmu ne getiriyon olmayan yerden
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar senin için dubayi ye yürüyerek gider gelirim O kadar yol yürüyerek çekilirmi yaa o paşaj yıkıldı senin haberin yokmu ne getiriyon olmayan yerden Ne zaman, Kim , Niçin yıktı Niye beim haberim olmadı Dile gelde ne istediğini söyle hemen yapayım
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ferhat dağları delmiş mecnun çölleri aşmış kerem de yanmış kavrulmuş şimdi senin için bir dubaiye gidip gelmenin lafı mı olur Olmaz demi ? Pcnin yüsünden ileti 2 defa gitti o yüsden
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Bişi yapmam sen benim için bişi yapıon mu sanki Geceye yazmıştım.. Erkan için düşünmem lazım
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Güzel dileklerinin hiç sonu gelmemesi için dua edebilirim
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sen iste ben senin için ne yapmamki Muhabettine nail olmak isterdim
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Bu kadar güzel sözleri değerlendirmen ve herkesinde paylaşabilmesi için blog açmayı önerebilirim
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Ama bu ların bir şekilde değerlendirilmesi lazım ve bir başlık altında toplamanı isterdim Sana sabah kahvesi yapayım olar mı
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Boynuz kulağı geçebiler aybalam yani diosun Bende bildiklerimin yarısını öğretirim
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Körebeyide ben öğreteyim sana kankim İlk kör ebe sen ol hadi
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl tamam kankim senin için ilk ebe olurum nası olsa parmaklarımın arasından bakıcam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.