Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl gidelim ama yagmurlu burasi semsiye alalim yanimiza olmasa türkiye de yapalim yürüyüsü
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl yok yok yağmurlu havada yürüyelim, daha zevkli olur nolcak sanki şeker değiliz ya eriycek
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl ii gesmeler tabe nerdesin sen gülsün diyo beklemeyelim ben diyorum bekleyelim şimdi gelir sudan çıkmış balığa döndük yağmurun altında
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Bensiz yürüyüşe giderseniz böle sudan çıkmış balığa dönersiniz tabe Sahi dedin mi bekleyelim diye Kız gülsün niye bekelmeyilim dion bakem sen
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Peki beklem sen bakalım Bisde seni beklemyiz Hadi kankim yürü gidiok
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl arkadaşlığımızı temsil eden bir hediye verirdim (tabi kabul ederse )
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Gülsün sen ağlarken hiç çekilmion be kısm sakın ağlam Gel hadi gel ama göslerini şaşı yapma
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl hay maşallah gözyaşaları sel gibi bu kızında, hiç tükenmiycek galiba
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ayağı takıldı düştü ondan ağlıyor yoksa bis bişey yapmadık Hiç inandırıcı olmadı sanırım
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl olmadi baska uydur ( almiyorlar beni hic bir yere giderken gel diyorlar sonra cayiyorlar
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Niye öle diosun ki Bis öle bişey yapmadık bak inan Focal Demi kankim
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl evet kankim doğru söylüyo focal, biz bişi yapmadık kankim ben tek ayağımı havaya kaldırıyorum sende öle yap ne ağlıyosun be sende başımın dibinde zırılzırıl
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Hala onların gitti yer dio yaa :lol: Çekme kısın saçınıda ağlamasın bak focal buraya bakıo görecek şimdi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.