Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl bende rakı ulenn daha ne isterim ki Allah'tan ohhh be ha bide cuğaralık
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl patlıcan ezmesi yapiim yanına ii gider heralde...bilmem ama...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl asıl ben şöle güzel bi köpoğlu mancası yapiim yoğurtlu felan mmmmmmmmmisss bu merette karın acıktırıo baya
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Canım mersi Bir akşam kahvesine ne dersin Şöyle karşılıklı içeriz
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl senin için tango örenirdim dansımıza aşkımızı katar, bizi izleyenleri ısıtırdık ulen ne ormantik erkeğim be!
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Desteği verddiğin kişiyi kıskanıp önce onun sonra senin saçını çekebilirim
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bu kadarmı kıskanç olur insan bilmem sen iste bi bakalım Bu kadar değil daha çokda kıskanç olabiliyorum yakın tarihte örnekleride var destek vermekten vazgeçebilirim Buna çoksevinip sana sarılabilirim Sarılayımmı
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl yemek diyeceğim ama yapmasını bilmiyorum öğretirsen belki ozaman olur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.