Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Kankim daha vardı ama Resimler paket olsun diğerlerini burada yeriz
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl hamallık mı yapayım, sırtımda mı taşıyım napiim gülsün sen söle
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Ayy bunlar ne güzeller böyle Senin için bu diyarı terk edeyim mi Focal
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Bu bana bir duvar yazısını hatırlattı... Eğer birgün beni terk edersen bende seninle gelebilir miyim... Olur
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl kankim focalin gönderdiği o resimlerde ne var biliyosun benim pc görme engelli bana bunu yaparsın artık
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Bilmem yaparmıyım kankim Kırmız gül ve paptya vardı kankim ve çok güzellerdi
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Bu bana bir duvar yazısını hatırlattı... Eğer birgün beni terk edersen bende seninle gelebilir miyim... Olur hangi duvarda yazıyor
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Kırmız gül ve paptya vardı kankim ve çok güzellerdi teşkür focalcim sana hangi duvarda yazdığını söylemek isterdim ama terbiyem müsait değil
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Ne oluyo ya Kankim senin tahmin ettiğin yerde okumadım merak etme Focal hangi duvar olduğunu bilmiyorum ama duvar yazıları diye bir yazıda okumuştum...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Köşedeki pastanede Gelemezsem sakın üzülme Bilki vadinin tekrar bölümlerine takılmışımdır İşte tam orada Focal, tam orada bekle
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Nasıl yok Sallamıyorum Ama beklemek istemiyorsan o başka
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.