Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl beeeeennn mineu için ne mi yapardım ona gülümserdim sanırım karşısında gülen insanlara ihtiyacı var sonracığımaaaaaaa hmmmmmmmm bi düşüneyim sanırım istediği şeyi yapardım bu arada profesörlüğün hayırlı olsun şekerim nasıl olunuyor prof. kaç mesaj gerek teşekkürler meleğim prof. olmak için nekadar mesaj gerek bilmiyorum galiba buna admin karar veriyo angelım kankim istersen çayın yanına kurabiye yaparım
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Yazar 3000 msjı geçince profil bilgilerinizden düzeltebilirsiniz Çok iyi olur kankim ben tabakları hazırlayım
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl fırından kurabiyeleri çıkartabilirim ama bu defa bulaşıkları ben yıkamam
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Tamam Natalıa yıkasın o zaman Bu arada bu kurabiyeler yanmış
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl senin icin bir kaffee yaparim buyur 40 yil hatiri varmis derler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.