Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2012 Muhabbetinize de doyum olmuyor Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2012 hedefim ilk etepta 1000 msj sona 2000 sona 3000 valla ne yapıyım ota moka yazıp artırıcam aslın da benim msj lar fazla ben usun usun yazıyom bir mej ım sizinkinin 40 katı çümkü siz evet hayır ok tmam gibi kısalmalar kıllanıyonus yada alıntı yapıyonuz sayın admin bey beni uyarırken iiyidi adil ol adil say benm mesajlardaki kelimeleri ortalama hesapla ona göre msj sayımı artır derim ben valla ya p bi güzellik sonra pişman olursun yakın tarihte babamla beraber kore olucaz demedi dme Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 hedefim ilk etepta 1000 msj sona 2000 sona 3000 valla ne yapıyım ota moka yazıp artırıcam aslın da benim msj lar fazla ben usun usun yazıyom bir mej ım sizinkinin 40 katı çümkü siz evet hayır ok tmam gibi kısalmalar kıllanıyonus yada alıntı yapıyonuz sayın admin bey beni uyarırken iiyidi adil ol adil say benm mesajlardaki kelimeleri ortalama hesapla ona göre msj sayımı artır derim ben valla ya p bi güzellik sonra pişman olursun yakın tarihte babamla beraber kore olucaz demedi dme O.K Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 dimi babacıım "Di" evladım da...sen yoksun piyasada.. Üstelik bu muhabbet mekanı da pek amacına uygun gözükmüyor.. Sen gel bari de şurda iki lafın belini kıralım.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 doru sun valla o deilde babacıım rise ye yamır yamıyo şaşırırsın yo sarışın mı dedin yok valla ben köyümün yamırlarına gittim yıkanıyım diye dedim yamır yok he he çay topladım ne kadar mı çok canım çok işte ya bab duymasınlar ben sona sölerim sana kaç bin ton ya sen de kabahat ösel kırmısı hat çekelim diyom aramısda sen habam de babam bana yha sahi yunus emrede3n yasmıssın bi de benim pk da bi sürü msj var babacıım ortama tyazda msj sayın artsın yok yok valla işim var eliyet almaya gidicem Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 .. o senin sorunsalın yavriim.. meşaz sayısalı yane see efladımıs baban fî tarihinden berisi şu inter-medya ortamında geser kemikleri bilem kalmamıştır artı mesarda emme sen nerden bilicen inter-mesar nedir? dıvarlarında hanki vijınlar raks eder? visınlar kaç usanımlıdır ha çocuk? senin golyattan bilem habarın yok yayın yapan bi çanak antenin bilem yok emitter diş antenin kimin yane hatta ketiniz dahi olmiyibilecektir mesela sen annayı tanırmısın? her kün karşındadır ama onun anna olduyunu bilmediğinden kelip te geçersin a abidirk a efladımıs hade bakem sen rise kit çok çay topla ton ton satınıs paraları kumara yatırmayınıs tamara tamara müzikalini seyredersin sona maazallah maaz-elha ne dimekse? by .. . Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 ya sen valla herseyı biliyon çana k yok bende anna yı tanırım desem olmas yani ayıp olmasmı sen neye riseye gidıyon demeslermı bana ama yalanı sevmeyıs deılmı ne yasıkkı anna yı tanıyom hatta annaları tanıyom mesela uzun boyuyla mesur anna kurnıkofa mesela anna katerine ah ah anna karenina ve daha nıcelerı sis sanal alemde oluyonus ya ben ya ben nerelerde dolanırm bi bilseniz yüce varlık ha bu arada size bi isim buldum babacıım mümtas bey diceem bundan sona sise üygun mudur aceba Alıntı
Φ obenim Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Sigarayı bırakın hayatınıza kavusun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.