Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 selam,, iyi akşamlar, kimse yokmu(: Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 bu resimdeki hareket ne hareketi? açıklayacak arkadaş aranıyor? Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Badem dalgalanması abisi.. hergün en az 50 Gr.yenmeli.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 ha ha,, çok üzgünüm dayı cığım.. burda heç bi hareket de yok dalgalanma da.. dalgalanan insanın beyniymiş((:: Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 bu dönmedolabın ne tarafa döndüğünü bulun(( Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Olsun.. ben badem gördüm orda..ve dalgalanıyorlardı bal gibi..beynim duruyor süt liman sakin bi şekilde..kandırmışlar seni Sn.AED.. Tek yöne dönmüyor dolap..bi geri bi ileri..bi sağa bi sola.. şimdide dersin..dayı senin beynin dönüyor..dönen dolap değil.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 hem vallah hem billah bademler yerinde duruyor.. istersen bi kilo pastımasına iddiaya girelim.. boşa alındın beynin dönüyor deyince.. çünki bu testi yapan o bademlerln hareketli görmeyi öyle açıklıyor..yani insan beyni dönüyor.. peki burdaki arabaların modelini tahmin et bakam.. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 İki araba var..biri spor bi taksi..diğeri münübüs..vito dur kesin.. yoksa Münübüsü boyamışlarmı ne.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 İki araba var..biri spor bi taksi..diğeri münübüs..vito dur kesin.. yoksa Münübüsü boyamışlarmı ne.. modelleri ne yani üretim yılı? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 . . sevgili birce,, bak bu çocuk soruyor.. birce ablamı tanıdım tanıyalı kitap karıştırıyor diyor? aradığını bulamadımı diye soruyo((:: Benim sorularım bitmez, kitaplar yetemez, oncası sorularımdan tüken di.. actığım kitapların sayfaları tükenme di Bakın şimdi yine bir soru geliver di aklıma.. Bu çocuğu ben tanıyamadım ... ki "tanıdım tanıyalı" diyor.. şimdi nasıl bulucam kim olduğunu.. Biriniz o bebeği alıp kurulasın ve yatırsın..mayışmış iyice yaymış kendini yavrum.. :D Keyfi yerinde onun Dayı bu dönmedolabın ne tarafa döndüğünü bulun(( Bence her iki yöne fakat tam ortasından baktığımız da .. sağ sol sağ sol oluyor.. sanki takılmış gibi Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 İki araba var..biri spor bi taksi..diğeri münübüs..vito dur kesin.. yoksa Münübüsü boyamışlarmı ne.. dostum orda tek araba var oda minibüs.. sevgili @birce hoşgeldin. bunu okuyonuz .. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 muhabbet bağına girdim bu gece açılmış gülleri derdim buce vuslatın çağına erdim bu gece muhabbet doyulmazzz turkişh mediada Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 muhabbet bağına girdim bu gece açılmış gülleri derdim buce vuslatın çağına erdim bu gece muhabbet doyulmazzz turkişh mediada Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 ne güzelmiş bu muhabbet kuşu bakimm erkekmiş efe olsun bunu adı=) kanaryalarım geldi bak aklıma birden bi tanesi veremden bi tanesininde kalbi yağ bağladı diğerlerini veterinere götürmedim aniden çekip gittiler ama dersen ki favori kuşun ne diye karga derim her zamanda cümle içinde kullanırım bu kargaları forexample kargadan başka kuş futboldan başka spor bilmem kargadan başka kuş......... bilmem diye ata demirer geldi aklıma kadın rolüne girip fal bakıyoduya bağırıyodu kargalarrrr kargalaar diye işte böyle bişey Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 . . her zamanda cümle içinde kullanırım bu kargaları forexample kargadan başka kuş futboldan başka spor bilmem kargadan başka kuş......... bilmem diye ata demirer geldi aklıma kadın rolüne girip fal bakıyoduya bağırıyodu kargalarrrr kargalaar diye işte böyle bişey Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 SEVGİ VE MUHABBET Hayat bir acı tebessüm sonbaharda Dökülen yapraklar, Ömrün peşinde.. Kuşların dudaklarında saklı sevgi Bulmaya çalıştığım huzur Yitik düşler ülkesinde Kuşlar sevgiyi mırıldanır her daim Gökyüzünün özgür menzillerinde Bir kuş olmaksa muradın eğer, Yüreğinin derinliklerinde sakladığın Sevgi ve muhabbet Onun anahtarı Bayram Özfırat Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 niçin kondun a bülbül bağımdaki asmaya ben TM de ayrılmam götürseler asmaya Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 size bir mini anket.. bu video da iki kişi var.. biri masum biri..değil.. masumu bul Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 niçin kondun a bülbül bağımdaki asmaya ben TM de ayrılmam götürseler asmaya Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 size bir mini anket.. bu video da iki kişi var.. biri masum biri..değil.. masumu bul Masum değiliz Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece. Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna. Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan... Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış. Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan. İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Masum değiliz hiç birimiz. Masum değiliz hiç birimiz. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Masum değiliz hiç birimiz. Masum değiliz hiç birimiz. Grup Hacettepeliler Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Güzel düşünülmüş bir başlık .. Keyifli sohbetler dilerim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Güzel düşünülmüş bir başlık .. Keyifli sohbetler dilerim Ben resimleri konuşduruyorum asiciğim, bakalım kim ilk yeter artık diyecek.. çok merak ediyorum ) Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Sanırım ikimizde demiycez Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 neden kimseler yok, heryer karanlık? güneş mi tutuldu yoksa bu topicte? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.