Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Sevgili Dostlarım ; Belkide Bir Rüya Gerçeğe Dönüşecek. Evet. Bizler, İnsan a ve İnsanlık Onur una Yaraşır Bir Dünya ya Misafir Edilmedik Belki. Lakin, Çoçuklarımıza Nasıl Bir Dünya Bırakacağımıza Bizler Karar Vereceğiz. Mazideki Karanlıkları Silebilecek Bir Silgi Yok Elimizde, Biliyorum. Oysa, Ağaracak Olan Gökyüzü ve Sökecek Olan Şafak Bizim Emanetçisi Olduğumuz Bugün ler de Filizlenecek. Gecenin En Karanlık Anı, Güneşin Doğacağı En Yakın Andır. Her Bir Gece Aslında Sabah ın Habercisidir. Farkındayım. Henüz Temelini Dahi Oluşturmadım Yazımın. Uzatmayacağım. Yalnızca Bir Hayalim, ve Hala Yitirmediğim Ümidim Var ; Sahip Olduğum ve Olacağım Hiç Bir Güzellik, Benim Olmamalı. Yaşadığım ve Yaşayacağım Hiç Bir Mutluluk, Benim Olmamalı. Kazandığım ve Kazanacağım Hiç Bir Değer, Benim Olmamalı. İşte, Bu Forum da ve Hatta Belkide Bu Dünya da Var Olma Amacım Dahi Bundan İbaret. PAYLAŞAMADIĞIM HİÇ BİR ŞEYİ ARZULAMIYORUM... Ve İşte Bu Yüzden, Neden Olmasın Diyorum. İnanan ve İnanmayan Tüm İnsanlar Birlikte, Elele Yürüyemez mi Yarınlara. Çok Şey mi İstiyorum ? En Azından Dost Olmasalar Bile, Düşman da Olmamış Olamazlar mı ? Neden Olmasın ? Olacak Biliyorum. Belki Birgün, Hatta Belkide Bugün. Neden Olmasın ? Böyle Bir Tablo nun Ressam ı Olabilmek, Benim Gibi Birine Nasip Olurmu Bilemiyorum, Her Şeye Rağmen Ümid Ediyor ve Doğacak Olan Güneş e Karşı Gülümsüyorum. Yaşanacak Bu Rüyanın İlk Adımı Olması Temennisi İle, Farklı Bir Başlıkta Yine Kendi Eklediğim İki İletimi, Aşağıda Yeniden Sizlerin Takdirine Sunuyorum... Saygılaımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 ''Burada Her Soruya Cevap Verilir'' Başlığında, Bir Üyemiz İle Bizzat Tarafımca Gerçekleşen Bir Diyalog dan Alıntılamıştır. ....., Göreceksiniz ve Anlamış Olacaksınız ki ; Aslında Bir Ateist in Hayattaki Tek Gayesi, (Sizin Zannettiğiniz Gibi) Nerede Bir İnançlı İle Karşılaşsa Saldırmak Değildir. ALLAH ı ve O'nun Peygamberi ni Aşağılamak Değildir. Tüm inananlar ı Akılsız, Kendini İse Akıllı İlan Etmek Değildir. Lütfen Bunları da İnkar Edebileceğinizi Söylemeyin Olur mu ! Unutmayınız ki ; Ateistlerin de Ahlaki ve Etik Prensibleri Vardır. Ve Olmalıdır. Lütfen Geliniz Kur'an Kerim in Yüksek Hakikatlarına İnanmıyor Olsanız Bile, En Azından Sizinle Bir Yerde Buluşalım, ve Bir Ortak Paydamız Olsun. Ne Dersiniz ? Ortak Noktamız ; ''EVRENSEL İNSAN HAKLARI BEYANNEMESİ'' Olmalıdır. Eğer, Önce Kendinize ve Ardından Bu Dünya da Birlikte Yaşıyor Olduğunuz Tüm İnsanlık a Saygı Duyuyor İseniz ; Herhangi Bir İnsan a Yalnızca ve Sadece İnsan Olduğu İçin Saygı Gösterirsiniz. Dil, Din, Irk, Renk, Köken ve İdeoloji Ayrımı Yapmayınız. Bunu Başarabilirseniz, Başkalarından Önce Kendinizi Daha Saygın Bir Kişi Haline Getirmiş Olacağınızı Unutmayınız. Evet Tekrar Ediyoruz. Geliniz ; ''Evrensel İnsan Hakları Beyannemesi'' ni, Lütfedip Okuyunuz. Ve Tasdik Ediniz. Bunu Yaptığınız Gün, Lütfen Bize de Haber Veriniz, Artık Sizinle Paylaşacak ve Tartışacak Çok Şeyimiz Olacaktır... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 ''Burada Her Soruya Cevap Verilir'' Adlı Başlıkta Yaşanan Diyaloğun Devamı Niteliğinde Alıntılanmıştır. ....., Sevgili Ateist Dostlar ; Tarafınızca, Yukarıdaki Yazıma Karşılık Olarak, Hiç Bir Eleştiri, Yorum, İlave, Değerlendirme ve Yanıt Vermemiş Olmanızdan, Şu Netice ye Varıyor ve Öngörüde Bulunuyorum ki ; Hiç Bir Ateist Dostumuzun, Yazdıklarımız Hakkında Bir İtirazı Bulunmamaktadır. Ne Kadar da Güzel Değil mi ? Herkes Duysun ve Görsün ; İnanan ve İnkar Eden Kişiler, Her Zaman Savaşım İçinde Değildirler. Uzlaşabilirler. Fikir Birliği Sağlayabilirler. Bugün Burada Bunu İspatlamış Bulunuyoruz. Gelin Hep Birlikte Tekrar Edelim. Altını Çizerek Söyleyelim ; Eğer Kitabımız KUR AN I KERİM Ve Efendimiz HZ.MUHAMMED, Sizin ve Bizim İçin Bir Ortak Payda Oluşturmuyor İse ; Biz Size Doğru Bir Adım Daha Atıyor ve Yaklaşıyoruz ; Siz Ateist ler in, ve Biz Mümin ler in (Saygı ve Dostluk ve Barış Dolu Bir Dünya Adına) Kabul Edeceğimiz Ortak Payda mız ; '' EVRENSEL İNSAN HAKLARI BEYANNEMESİ '' dir. Geçerli Tarih Kayıt Edilsin. Ve Ümid Edelim, Bugün Bir Milat Olsun... Saygılarımızla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Doğan abimin ''AÇILIMINI'' destekliyorum.. İnanmayanlar ve İnananlar birlikte piknik yapsınlar.. 2 Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Doğan abimin ''AÇILIMINI'' destekliyorum.. İnanmayanlar ve İnananlar birlikte piknik yapsınlar.. Sevgili Dayı ; Teveccüh Buyurarak Gösterdiğiniz Bu Nazik Yaklaşımınız Adına Ne Kadar Teşekkür Etsem de, Biliyorum ki Siz e Layık Olduğunuz Takdir ve Hürmet i Sunmak Adına Yetersiz Kalacağım. Desteğiniz, Bizim İçin Çok Büyük Bir Değer ve Anlam Taşımaktadır. Hepsinden Ziyade, Sizin Katılımınız, Bizim İçin Büyük Bir ''Onur'' dur... Gönülden Şükranlarımızı Sunuyoruz Efendim. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ arci Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 dayı o pikniğe benide yaz,ne getireceklerimede söyle:))))))))) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.