Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 birileri buralarda kuş gribimi olmuş ben görmeyeli..............form arkadaşlarım selamlıyorum hepinizi.................gelecek günler güzel olacak inanın bana çünkü bahar yüzünü göstermeye başladı dimi ama.......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 bide dipnot deseydin... neyse adrenalin bilir bu mevzuyu.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Bu ne güzel süpriz.. Biz seni forumu ve bizleri unuttun artık sanmaya başlamıştık.. Tekrar aramıza hoşgeldin.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 bide dipnot deseydin... neyse adrenalin bilir bu mevzuyu.. pardon unutmuşum genelde dip not yazardım nasıl oldu.... unutmuşum dipnot:sağol arman sağol....geri döndüm millet daha sizinle paylaşacağım çok şey var Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ewet sewgili emixim seni yeniden forumda görmek ne hoş........güzel topiclerinle her daim seni burada görek umuduyla....tekrar hoş geldin canım....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 hoşgeldin güzelim... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Önlem alırsak bişi olmaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.