Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Sizi sizin kadar tanıyan biri; sizi düşünen, düşünmeyi öğrenmiş, sakin, uslu, efendi, oturmayı kalmayı bilen, sevmeden edemediğiniz biri.. size sizi anlatmayı seven, sizi başkalarına anlatmayı her şeyden çok seven, sizin için çok şey yapmaya hazır biri.. bazen biraz fazla konuştuğunda yakındığınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz, sizi tanıdığı jadar kendini ve yaşamı da tanıyan biri.. yalnızca eşinize anlatabileceğiniz gizlerinizi anlatmaktan çekinmediğiniz, kimi zaman düşüncesine şiddetle ihtiyaç duyduğunuz biri.. sabahın üçünde "acaba ayı olur mu?" diye kuşkulanmadan arayabildiğiniz ve saatin üçüne , beşine bakmadan size duymanız gerekenlerisöyleyen, gecenin o karanlığında ışığı yakani masanın başına geçen biri.. kaleminiz, kağıdınız, aynanız, saatiniz,kimi zaman da gölgeniz olan biri.. ve kimi zaman da vicdanınız, eh kimi zaman da uykusuz bıraktığınız için vicdan azabınız olan biri.. yaşamınızda böyle biri var mı? varsa, kıymetini bilin. Kulağınıza küpe olsun.. böylesini bulmak herkese kısmet olmaz.. çünkü o kişi, bir kardeşten de, bir eşten de, bir aşıktan, bir sevgiliden de çok çok ötelerde bir kişidir.. o kişi, sizin, yalnızca sizin için "özel bir kişi"dir. varsa eğer yaşamınızda yalnızca sizin için "özel" olan ve sizin de, yalnızca onun için "özel" olduğunuz "özel bir kişi", kıymetini ve "özelliğini" bilin ve koruyun o "özel bir kişi"nizin.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 güzel paylaşım gündem.. gece hüznümü dağıttın bak.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 çok güzel bir yazıydı gün.dem 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 ne mutlu o zaman bana çevremizdeki herşeyin ve herkesin değerini kaybedince anlıyoruz ne yazık ki.. onlar yaşamımızdayken bilelim kıymetlerini, en güzeli bu bence.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 ne mutlu o zaman bana çevremizdeki herşeyin ve herkesin değerini kaybedince anlıyoruz ne yazık ki.. onlar yaşamımızdayken bilelim kıymetlerini, en güzeli bu bence.. Katılıyorum size sayın gun.dem Bu güzel paylaşım için ayrıca Teşekkürler 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 ben teşekkür ederim, kıymet verip okuduğunuz için.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Sevgili arkadaşım gundem yazın cok güzel olmuş tebrik ediyorum..konunun içeriğide yazan gibi süper.. "Evet öyle bir arkadaşım var..herşeyden herkezden daha yakın iyi ve kötü gün dostum..zaman mekan düşünmeden birbirimizi rahatlıkla arayabileceğimiz bir dostum.. kıymetimizi bir o kadar çok biliyoruz.. 2 gün önce gecenin bir vakti sanırım saat 03.00 gibiydi;beni aradı..o an sıkıntısını paylaştı,dertleştik.. O benim can dostum...O kadar farklı, o kadar güzel ki gerçek dostluklar..canım yurdişim benim..sen bir tanesin..can yoldaşım.." :clover: Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Teşekkürler paylaşım için Alıntı
Φ ceyzer Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2014 yararlı bilgiler içeriyor tşkler Alıntı
Φ yenilik Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2014 Var mı öyle biri? Varsa öne çıksın. Mutlaka asgari çıkarlar temellidir. Devlet ve parelel devlet bireyleri de öyle idi.. Can dosttular. Hatta "özledik birbirimizi, bitsin arık bu gurbet hasreti" diye yanıp tutuşuyorlardı bir zamanlar. Kalemleri, kağıtları, aynaları, saatleri, kimi zaman da gölgeleri idi birbirlerinin...Ve hatta kimi zaman da vicdanları(!), eh kimi zaman da uykusuz bıraktıyorlardı birbirlerini.. Gece saat üçlerde.. Ve hatta ayakkabılarını bile paylaşıyorları ayakkabı kutularından. Ama ne oldu? Asgari çıkarlar gitti, CAN DOSTLUK bitti. Herkeste böyledir maalesef. O yüzden, ortak paydaların kıymetini bilelim. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2014 Var mı öyle biri? Varsa öne çıksın. Mutlaka asgari çıkarlar temellidir. Öyledir de, çıkarı illa da maddi çıkar olarak anlamak doğru olmaz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.