Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 aaaaay gooolllliii hala mi tromso ne sabitsin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bin tane galibiyeti var bu takimin ya bir yenilgi ile mi avrupada rezil oldu yani lütfen ya... sizi ezip geçenleri perisan etmis bir takimiz biz.. hala tüm fenerliler papagan gibi tromso tromso aah aah ne diyim ki kiskançlar bu arada küfür etmeyelim arkadaslar fener de olsa dermisim saka saka cidden küfür olmasin geçmişle övünmeye devam.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 geçmişle övünmeye devam.... evet aynen sizin 6-0 galibiyetinizle övünmeniz gibi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 evet aynen sizin 6-0 galibiyetinizle övünmeniz gibi Ben senin söyleyediklerine karşı söylüyorum sen durup dururken biz uefayı aldık dion.. soora suçlu biz oluyoz alla alla ... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 sıze bı soru? uefa tarıhınde hıc yenılmeden kupayı alan tek takım hangısı? bunun cevabını bazıları vermek ıstemeyebılır ama ıdare etsınler..ıclerınde kalmasın ama.... eger tarıhten konusup 6 0 fln dersenız o tarıhı ıyı bılmenız gerekır..tarıh konsunda herkes rutbesını bılmelı.. forever cımbom... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 sıze bı soru? uefa tarıhınde hıc yenılmeden kupayı alan tek takım hangısı? bunun cevabını bazıları vermek ıstemeyebılır ama ıdare etsınler..ıclerınde kalmasın ama.... eger tarıhten konusup 6 0 fln dersenız o tarıhı ıyı bılmenız gerekır..tarıh konsunda herkes rutbesını bılmelı.. forever cımbom... O tarihi çok iyi biliyorum ben.... 130 kupayla en çok kupa alan takım kulupler kuruldugundan beri en çok şampiyon olan takım 25 kez İLK KURULAN TÜRK FUTBOL KULÜBÜ Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 golgı soruma tam cevap alamdım..yanlıs cevap verdınız.....once su soruyu bı cevapla da bı rahatla... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 golgı soruma tam cevap alamdım..yanlıs cevap verdınız.....once su soruyu bı cevapla da bı rahatla... yok imzamı okuduysan ben tarih dershanesiyim her zaman oldugu gibi tarihi biz öğretiriz Kimmiş kupayı alan takım.Büyük ihtimal GS dir Peki uefa yı aldıktan sonra 150 milyon dolar borç yapıp futbolcuların taksitlerini bile ödeyemeyecek hale gelen tek takım hangisi sende buna cevap ver.. Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 tebrıkler dogru cevap....iç işler senı ılgılendırmez sen dunya işlerıne bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.