Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Beklenendin, gelmiştin, Üstelik haber bile vermemiştin. Sabahın köründe kapısı çalınan Dağınık bir ev gibi yüreğim. Anıların kararttığı koridorlarda kaybolurken Geldin. Öyle sarıldın ki gözlerime gözlerinle Kanatları yaralı kuşlarım havalandı gökyüzüne. Hazırım, Kenarda köşede kalmış maviliklerimi Senle çoğaltmaya. Hoş geldin sevdiğim, Hiç kimseyi bu kadar hoş bulmadım” diye fısıldıyorsun kulağıma…içim aydınlanıyor. Uzun zamandır çıkmadığım sokaklara vur beni" diyorum. Kalabalığı boşver, yalnızlığını göster bana" diyorsun. Geride kalan ne varsa unutsam" diyorum. Geçmişindir seni var eden, sakın haa, ben seni seviyorum" diyorsun. Sarmaş dolaş yeni adresler bulalım o zaman" diyorum. Yeni adreslere ihtiyacımız yok, sen kilitli kalan bütün odalarını aç bana yeter" diyorsun. Gözlerimde biriken yaşları farkedip, elimi sıkıca kavrıyorsun...yaşlar gülümsüyor. Yorgunluğumun, yılgınlığımın sindiği odaları dolaşıyoruz. Tek tek dokunuyoruz kırık bacaklı masama, devrilmiş sandalyelerime, tozlanmış yastıklarıma. Nefesin vurdukça yüzüme, dağılıyor dört bir yana sinmiş küf kokuları. Kendime dahi anlatmaya korktuğum anılarımı aldıkça avuç içlerimize, baştan sona yenileniyor eşyalar. Odama gün ışığı doluyor gözlerinden. Darmadağın yatağıma oturuyoruz. Kirpiklerin kirpiklerime dokunuyor. Öpüşlerince yok oluyor, öpüşlerince binlerce ben oluyorum. Dokunuşlarınla kapanıyor içimdeki açık yaralar. Temmuz güneşi düşerken yüreğime, yıllar yılı beklenen aşk rüzgarı, fısıltısıyla dolanıyor bahçemde. Alıntı
Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 gerçekten çok güzeldi Emily öyle çok duygulandım ki gözlerim dolu dolu oldu, işyerinde olmasam ağlayacaktım ellerine sağlık harikaydı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 yüreğine binlerce kez sağlık... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Teşekkürler..Zaman ayırdığınız okuduğunuz ve aynı duyguları paylaştığınız için... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Neredesin?.. Sana alıştığım yer'de "HOŞ GELDİN" DEMEK, hoş olacak... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Neredesin?.. Sana alıştığım yer'de "HOŞ GELDİN" DEMEK, hoş olacak... Buradayım ve hoş buldum da sen yoksun yada giriş zamanlarımız uyuşmuyor Geldiğinde msj atarsan karşılaşma olasılığımız yükselir.... Unuttuğunuz fanınız EmiLY_pandora... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Seni seviyorum Emily Pandora.. Verdiğin karşılık için teşekkür ederim ve hakkımdaki ciddi yorumların için de.. Seni hiç kırmamaya çalışacağım...Günün güzel olsun... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 İçimi acıttın EMİLY...... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 İçimi acıttın EMİLY...... Bunun için özür dilerim... İçini ferah tut herşey yazılanlar kadar kötü olmaz.İyiye ve güzele dair yazacaklarımız ve yaşacaklarımızda elbette vardır kgkirlangic... Sevgiler.. Seni seviyorum Emily Pandora.. Verdiğin karşılık için teşekkür ederim ve hakkımdaki ciddi yorumların için de.. Seni hiç kırmamaya çalışacağım...Günün güzel olsun... İyi dileklerin için teşekkür ederim.. İnan hayatımda hiç olmadığı kadar güzel günler geçirmekteyim.. Sana ayan oldu sanırım beni çok seviyorsun ya sende güzel günler dilemişsin.. Umarım sende benim gibi hiç geçirmediğin kadar güzel günler geçirirsin bende senin için bunu dilerim Sevgiler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.