Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

.

.

.

bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum.

Bilim adamı kimdir, profesör bilim adamı mıdır, üniversite mezunları, sendikacılar, oda başkanları bilim adamı mıdır? Bu tip insanlardan TBMM de kaç tane vardır, araştırdınız mı? Yeni bir siyasi sistem aramanın hiçbir anlamı yok, şu demokrasiyi belli kesim için değil gerçekten halk için, ileri demokrasilerde olduğu gibi işletebilsek sorun kalmayacak. Ama ben 45 yaşındayım bu günleri görebileceğimi hiç ümit etmiyorum.

Gönderi tarihi:

şimdi toplumun herkesimini en iyi bir şekilde temsil edecek ve temsil edenlerde toplumun dertlerinden anlayan kişilerden oluşması gerek toplumun değişik meslek guruplarının dertlerinden o meslekten kişiler anlar işte bu yüzden bence kanun çıkarılacağı zaman hangi meslekleri hangi toplumsal kesimleri ilgilendiriyorsa hepsinin görüşü alınmalıdır ve herzaman kanunun çıkacağı konuyla ilintili bilimdallarınında görüşü alımalıdır yhani kanun hangi kesimlere hitap ediyorsa onların görüşü alınması ger ektiği gibi kanun konusuyla ilintili bilimdallarınında görüşü alınmalı ve bu temel kural kural anayasaya yerleştirilmelidir.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ben biraz aceleci davranarak,diğer mesajları okumadan, politika hakındaki görüşümü belirtmek istiyorum, izninizle, bana değişen birşey olmuyor gibi geliyor, halka baktığınızda aslında herkes sanki kendi yaşam tarzını oluşturmuş gibi gözüküyor, yani, politikacılar da öyle, yeni iktidarlar seçmeni o bakımdan pek bir faydası olmadığı kanaatindeyim, fakat dış politikadaki gelişmeleri tam olarak bilemiyorum, bizim ülkemize baktığımızda yaniacaba kaç vatandaş ulusa sesleniş programını seyredip ertesi günü ülkemizin daha güzel yaşanabilir bir yer olabilmesi için güzellikle tartışıp yeni fikirler üretiyor? bilmiyorum ben ama bana pek öyle oluyor gibi gelmiyor, pek bir kimsenin umurunda değil gibi... benim düşüncem bu

Gönderi tarihi:

Daha önce de belirtmiştim, önemli olan samimiyet, siyasetsetçiler samimi değiller. Dün solcu olanlar bugün AKP de bakanlık yapabiliyor. Demokrasiyi dillerinden düşürmeyenler barajı düşürmeyi akıllarından bile geçirmiyorlar. Siyasi partilerin demokratik olması için hiçbir adım atmıyorlar, seçim yasalarını hiç gündeme almıyorlar. Kısaca millete hizmet etmek kimsenin aklına gelmiyor. Yollar, parklar hep göze görünen şeylere önem veriliyor, burada da herhalde bir taşla iki kuş vuruluyor. Bir taraftan yandaşlar para kazanırken diğer yandan da oy avcılığı yapılıyor.

Gönderi tarihi:

Daha önce de belirtmiştim, önemli olan samimiyet, siyasetsetçiler samimi değiller. Dün solcu olanlar bugün AKP de bakanlık yapabiliyor. Demokrasiyi dillerinden düşürmeyenler barajı düşürmeyi akıllarından bile geçirmiyorlar. Siyasi partilerin demokratik olması için hiçbir adım atmıyorlar, seçim yasalarını hiç gündeme almıyorlar. Kısaca millete hizmet etmek kimsenin aklına gelmiyor. Yollar, parklar hep göze görünen şeylere önem veriliyor, burada da herhalde bir taşla iki kuş vuruluyor. Bir taraftan yandaşlar para kazanırken diğer yandan da oy avcılığı yapılıyor.

sizin söylediklerinize ek olarak ben de şunu diyorum ki, halk da kendi yolunu bulmuş gibi gözüküyor, yani bilmiyorum oyun gibi birşey aslında, bir amaç yok gibi sanki, ama dediğim gibi bu iş dış politikada farklılık gösterebilir, herneyse herkesin keyfi yerinde gibi geliyor bana, maksat akşam yemeği gibi, dediğiniz gibi, yol, park vs. ama bütün bu yaygara-tabir yerindeyse-, seçim kampanyaları, bunlar için mi

Gönderi tarihi:

sizin söylediklerinize ek olarak ben de şunu diyorum ki, halk da kendi yolunu bulmuş gibi gözüküyor, yani bilmiyorum oyun gibi birşey aslında, bir amaç yok gibi sanki, ama dediğim gibi bu iş dış politikada farklılık gösterebilir, herneyse herkesin keyfi yerinde gibi geliyor bana, maksat akşam yemeği gibi, dediğiniz gibi, yol, park vs. ama bütün bu yaygara-tabir yerindeyse-, seçim kampanyaları, bunlar için mi

Halk nasıl yolunu bulacak, işsizlik almış başını gitmiş, çiftçi, esnaf, memur herkes ağlıyor. Gelirler arasında uçurum var, yolsuzluk yapanın yanına kar kalıyor. Halk artık yolsuzluk yapanı takdir eder duruma geldi, bal tutan parmağını yalar diyor; halk bilmiyor ki yalanan kendi parmağı.

Bu siyasi sistemle de halkın elinden hiçbir şey gelmiyor, halk çaresiz, seçimden seçime sandığa gittiği için adam yerine konulduğumuzu sanıyoruz. Birde demiyorlar mı milli irade diye, gözümüzün içine baka baka alay ediyorlar resmen. Benim en hassas olduğum, en acil çözülmesi gerektiğine inandığım şu siyasilerin de normal insan olduklarını halkın kavrayabilmesi. Onları hep kendimizden üstün yaratıklar olarak kabul etmişiz.

Gönderi tarihi:

Halk nasıl yolunu bulacak, işsizlik almış başını gitmiş, çiftçi, esnaf, memur herkes ağlıyor. Gelirler arasında uçurum var, yolsuzluk yapanın yanına kar kalıyor. Halk artık yolsuzluk yapanı takdir eder duruma geldi, bal tutan parmağını yalar diyor; halk bilmiyor ki yalanan kendi parmağı.

Bu siyasi sistemle de halkın elinden hiçbir şey gelmiyor, halk çaresiz, seçimden seçime sandığa gittiği için adam yerine konulduğumuzu sanıyoruz. Birde demiyorlar mı milli irade diye, gözümüzün içine baka baka alay ediyorlar resmen. Benim en hassas olduğum, en acil çözülmesi gerektiğine inandığım şu siyasilerin de normal insan olduklarını halkın kavrayabilmesi. Onları hep kendimizden üstün yaratıklar olarak kabul etmişiz.

benim gördüğümse sizin söylediğiniz gibi değil, çaresiz mi yoksa umursamaz mı? ben umursamaz gibi görüyorum, ama bilemiyorum

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.