Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl Tarih boyunca size göre en önemli liderler kimler olmuşlardır..Ben kendi ilk beşimi yazayım.. 1- Hz. Muhammed (s.a.v) 2- M. Kemal Atatürk 3- Fatih Sultan Mehmed 4- Atilla 5- Napolyon Bonaparte
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl mustafa kemal ATATÜRK...... +++++++++++++++++++++++++1 MUSTAFA KEMAL ATATÜRK:clover:
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl iki kişide ben eklemek isterim......... ve martin luther king..........
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl 1)H.z. Muhammed 2)fatih sultan mehmet 3)Atatürk 4)abraham lincoln 5)hitler 6)Alparsalan Türkeş 7)muhsin yazıcıoğlu
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Muhammed' i bu ölçümleme içine dahil etmek bence şu bakımdan eksik oluyor; O, tüm kâinat' ı kapsar ve ilâ nihayedir ve hep EN'dir.. Mustafa Kemâl ise, Muhammed' in kapsama alanı içinde EN'dir...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Yazar Muhammed' i bu ölçümleme içine dahil etmek bence şu bakımdan eksik oluyor; O, tüm kâinat' ı kapsar ve ilâ nihayedir ve hep EN'dir.. Mustafa Kemâl ise, Muhammed' in kapsama alanı içinde EN'dir... Zaten en aklı başında konuşanımızdın.. Şimdi şu yorumunla beni bir kez daha kendine hayran bıraktın.. Fanın olmaktan dolayı ihyayım.. Böylesi güzel bir yorum daha görmemiştim hiç.. Yüreğine sağlık.
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl *Örtmenim, bizleri sis yetiştirdiniz..Ellerinizden öperim.. -Beni sınıfa mümessil yapsana hocam !..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Hz.Muhammed(s.a.v) Osman Gazi Fatih Sultan Mehmet Mustafa Kemal Atatürk
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl bence de peygamberimizi "liderler" arasında kategorize etmek tuhaf. ben daha eskiden gideyim : Julius Caesar Hannibal Atilla Büyük İskender Darius
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Muhammed' i bu ölçümleme içine dahil etmek bence şu bakımdan eksik oluyor; O, tüm kâinat' ı kapsar ve ilâ nihayedir ve hep EN'dir.. Mustafa Kemâl ise, Muhammed' in kapsama alanı içinde EN'dir... evet arkadaşım aynen öyle katılıyorum. Hz.Muhammet (s.a.v) liderden öte yol göstericimizin bize yüce nuru Mustafa Kemal Atatürkte o nurun bize saçtığı ışık
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl mete han atilla cengiz han yavuz sultan selim mustafa kemal atatürk
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.