Φ arman Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Tarih boyunca size göre en önemli liderler kimler olmuşlardır..Ben kendi ilk beşimi yazayım.. 1- Hz. Muhammed (s.a.v) 2- M. Kemal Atatürk 3- Fatih Sultan Mehmed 4- Atilla 5- Napolyon Bonaparte Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 mustafa kemal ATATÜRK...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 mustafa kemal ATATÜRK...... +++++++++++++++++++++++++1 MUSTAFA KEMAL ATATÜRK:clover: Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 iki kişide ben eklemek isterim......... ve martin luther king.......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Hz. Muhammed (s.a.v) Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 1)H.z. Muhammed 2)fatih sultan mehmet 3)Atatürk 4)abraham lincoln 5)hitler 6)Alparsalan Türkeş 7)muhsin yazıcıoğlu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 1)hz.Muhammed(s.a.v) 2)M.Kemal ATATÜRK 3)Yavuz Sultan Selim Alıntı
Φ PEMBEPABUÇLUBAMBUÇYA Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 hz. muhammed mustafa kemal atatürk büyük iskender Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Muhammed' i bu ölçümleme içine dahil etmek bence şu bakımdan eksik oluyor; O, tüm kâinat' ı kapsar ve ilâ nihayedir ve hep EN'dir.. Mustafa Kemâl ise, Muhammed' in kapsama alanı içinde EN'dir... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Muhammed' i bu ölçümleme içine dahil etmek bence şu bakımdan eksik oluyor; O, tüm kâinat' ı kapsar ve ilâ nihayedir ve hep EN'dir.. Mustafa Kemâl ise, Muhammed' in kapsama alanı içinde EN'dir... Zaten en aklı başında konuşanımızdın.. Şimdi şu yorumunla beni bir kez daha kendine hayran bıraktın.. Fanın olmaktan dolayı ihyayım.. Böylesi güzel bir yorum daha görmemiştim hiç.. Yüreğine sağlık. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 *Örtmenim, bizleri sis yetiştirdiniz..Ellerinizden öperim.. -Beni sınıfa mümessil yapsana hocam !.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 İnterlock ilk defa ne dediğini anladım Alıntı
Φ beyazıthan Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Hz.Muhammed Fatih sultan mehmed al pacino Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Hz.Muhammed(s.a.v) Osman Gazi Fatih Sultan Mehmet Mustafa Kemal Atatürk Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 bence de peygamberimizi "liderler" arasında kategorize etmek tuhaf. ben daha eskiden gideyim : Julius Caesar Hannibal Atilla Büyük İskender Darius Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Muhammed' i bu ölçümleme içine dahil etmek bence şu bakımdan eksik oluyor; O, tüm kâinat' ı kapsar ve ilâ nihayedir ve hep EN'dir.. Mustafa Kemâl ise, Muhammed' in kapsama alanı içinde EN'dir... evet arkadaşım aynen öyle katılıyorum. Hz.Muhammet (s.a.v) liderden öte yol göstericimizin bize yüce nuru Mustafa Kemal Atatürkte o nurun bize saçtığı ışık Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 mete han atilla cengiz han yavuz sultan selim mustafa kemal atatürk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.