Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Sen hepsini topluyon ya Ben bir mesaj yollarken diorum en fazla ne kadar takılıosun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 valla arkadaşlar bu board mesajına takılınca mutlaka bi şekilde iletimi göndermeye çalışıyorum cevap ekle, hızlı cevap yada normal yanıtladan biriyle taaaaakkkk gönderiyorum msjımı tavsiye ederim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 sen yeteneklisin güzelim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 en çok ders çalışan... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sende guinesse gircem ben yakında... ama son 4 dönüşüm muhteşem olacak Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 İnanamıyom ben senin okadar ders çalıştığına! sen cidden dersmi çalışıon bunca zamandır ya! Sen inekmisin yani? Ya ben seni cool zannediyodum Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 İnanamıyom ben senin okadar ders çalıştığına! sen cidden dersmi çalışıon bunca zamandır ya! Sen inekmisin yani? Ya ben seni cool zannediyodum okulun bitmesi lazim aziiiiiz cool olması gereken yerde cool inek olunması gereken yerde inek olucaz başka yolu yokki Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 haklısın kardeşim ya, benimde bitmesi lazım, çalışcaz mecburen! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 En komedi hayat : Sedelina En çirkin kız : Selin En şirin : Natalia Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 En komedi hayat : Sedelina En çirkin kız : Selin En şirin : Natalia en çok selin tarafından çırmıklanmış : natalii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Lütfen tartışmalarımızı buraya taşımayalım En cok cignenmiş karpus yiyen: Selin En çirkin yaratık: Selin Ödülünüsü almak için lütfen Natalia adlı üyeye başvurunuz... Ödül : Bir dilim çiğnenmiş karpus Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 yaw ben nıye komik kıs değil de komedı hayat oluyom oda nesı,bu kimin fesii Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ödülünüsü almak için lütfen Natalia adlı üyeye başvurunuz... Ödül : Bir dilim çiğnenmiş karpus ben sana baş wurucam ama bu arada ödül çok göselmişş Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 En çok ileti gönderen Haberci 57487 ileti... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.