Φ Aries Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2010 Tarih insanların, düşlerin en aydınlık olanların gerçekleştirmek için giriştikleri umutsuz bir çabadan başka bir şey değildir, ALBERT CAMUS Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Can sıkıntısı, dünyaya tembellikle birlikte gelmiştir. LA BRUYERE Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifattır. George MacDonald Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Akıl süsü dil, dil süsü sözdür. İnsanın süsü yüz, yüzün süsü gözdür.İnsan sözünü dil dili ile söyler; sözü iyi olursa, yüzü parlar. Bilge Kağan Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir. Francis Bacon Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Günümüzde insanlar, yalnızca fiyatı biliyorlar, değeri değil. (Oscar Wilde) Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2010 Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın, dostlarınız sizi geçsin. (La Rochefoucauld) Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Dünyaya nasıl göründüğümü bilmiyorum ; ama ben kendimi, henüz keşfedilmemiş gerçeklerle dolu bir okyanusun kıyısında oynayan, düzgün bir çakıl taşı ya da güzel bir deniz kabuğu bulduğunda sevinen bir çocuk gibi görüyorum. Isaac Newton Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 (¯`'•.¸ ¸.•'´ MevLana Sözler & En Güzel MevLana Sözler •´¯`•.¸¸.•´¯) Güzel Sözler Ekme günü gizlemek toprağa tohumu saçmak günüdür. Devşirme günüyse tohumun bittiği gündür,karşılığını bulma günüdür. MEVLANA <B>Altın aramıyorum, altın olmaya yeteneği olan bakır nerede? MEVLANA </B> Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 En büyük bilgelik şu andan zevk almayı hayatın en büyük amacı kılmaktır, çünkü tek gerçek budur, başka her şey düşünce oyunudur. Ama bunun en büyük budalalığımız oldugunu da söyleyebiliz, çünkü yalnızca kısa bir süre için var olan ve bir rüya gibi kaybolan içinde bulunduğumuz bu an asla ciddi bir çabaya değmez. Arthur Schopenhauer Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Bir filozofa sormuşlar: - “Şansa inanır mısınız?” Filozof: - “Evet, yoksa sevmediğim insanların başarılarını neyle açıklayabilirdim.?” Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Politika politikacılara bırakılmayacak kadar önemli bir konudur. Charles De Gaulle Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Yeteneklerin en fazla geliştiği zaman, insanın bütün bir dünyayı karşısına aldığı zamandır. Mary Wollstonecraft Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Sevmeyi bilmeyen, ölmeyi de bilmez. ANONİM Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Asalet; Boyda değil soyda, İncelik; Belde değil dilde, Doğruluk; Sözde değil özde, Güzellik; Yüzde değil yürekte olur... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Zihin fukara olunca, fikir ukala olur. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2010 Ümit en son kötülüktür. Çünkü işkenceyi uzatır. Nietzsche Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 En çok sevdiğimiz insanlar, kendimize en çok benzettiklerimizdir. Molière Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2010 Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Micheangelo'nun resim yaptığı Beethoven'ın beste yaptığı veya Shakespeare'in şiir yaptığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürülsün ki gökteki ve yerdeki herkes durup Burada dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş desin. Martin Luther King Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2010 Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir.Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı. Elie Wiesel Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2010 İnsanoğlu, bilgeliği sevenler siyasi gücü ellerine alana kadar veya siyasi gücü ellerinde tutanlar bilgeliği sevene kadar problemlerin bittiğini görmeyecek. Eflatun Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2010 Savaşan kaybedebilir, savaşmayansa çoktan kaybetmiştir. Bertolt Brecht Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 Ümit, benim ruhumun vazgeçilmez ihtiyaçlarındandır. Ziya Gökalp Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Hepimiz bazen birileriyle o kadar yakınlaşırız ki dostluğumuzu ya da kardeşliğimizi hiçbir şey engellemiyormuş gibi görünür, bizi ayıran küçücük bir köprü vardır, hepsi o kadar. Ama tam sen bu köprüye adım atacakken sana şu soruyu sorsam :"bu köprüyü geçip bana gelir misin?" İşte o anda artık bunu istemeyiverirsin, sorumu tekrarlasam öylece suskun kalırsın. O andan itibaren aramıza dağlar ve azgın nehirler girer, bizi ayıran ve birbirimize yabancılaştıran duvarlar bitiverir önümüzde ve bir araya gelmek istesek de artık yapamayız. Ama o küçücük köprüyü düşündüğünde sözcüklere sığmayacak kadar büyüyüverir gözünde; yutkunur ve şaşar kalırsın... Friedrich Nietzsche Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 16 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2010 Diktatör bisiklete binen adama benzer, durursa devrilir..! Adolf Hitler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.