Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl antrenmanı bitirmiş, maça bile başlamıştır diyecem ama kime ne bundan. hakemlik mi edicez bu saatten sonra.
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl Yalana bak haydaaaa... sanki 24 saat canlı olarak beni gözlüyo....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl haydaaaa... sanki 24 saat canlı olarak beni gözlüyo.... Sen her akşam özet geçiosun ya
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl Hadi yaa ayrıntılara giriyomuydum hiç farkında değilim... :lol: :lol:
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Ben Yaşadığım Her dakika onu düşünürken o bunlar dan habersiz evde oturup televizyonun başında kahvesini yudumluyordur muhtemelen
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl kanki umarım sende mutlu olursun bi gün benim için o şu anda bana kızgın olabilir
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Ne yaparsa yapsın. Artık beni ilgilendirmiyooooooo. :D O benim ne yaptığımı merak etsin. Yaşasın sultanlık. Oh bee meraktanda kurtuldummm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.