Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Günlerdir aynı şeyi düşünüyor ama herseferinde başka kararlar alıyor... Evet, eminim Şuan yine yepyeni kararlar alıyordur... Kafası karışıktır, düşünmekten yorulmuştur...
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Banane ya ne yaparsa yapsın,gece gündüz düşünsem bile onun aklına gelmiyorum ki
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl O derken kimden bahsediyorsunuz yahu(görende birden fazla var sanır yada anlamadığımı düşünür )
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl benden başka herhangi bir şeyi Arkadaş bu mesaj bazı kesimlerce yanlış anlaşılabilir benden söylemesi
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl o şimdi asker........ne kadar iğrenççç ıyğğğğ...dayanamadım ********* başladık ********* gitsin diye yaptım.
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl o şimdi asker........ne kadar iğrenççç ıyğğğğ...dayanamadım ********* başladık ********* gitsin diye yaptım. O hala asker mi yaw,yıllar oldu şimdiye dede olmuştur
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl bu saatte bişey yapacağı yoktur muhtemelen.. uyuyordur canımıniçi..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl gece mesaj çekmişti sabah fark ettim ve cevap yazdım uyuyordu tahminim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Kesin müşterilerle uğraşırdır yada hava almak için dışarı çıkmıştır
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl içinde ''ben''olmayan herşeyi ytapma yaa..sensiz seni düşünmek..yakışırmı..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl resim çiziyodur kesin.gelmedi zaten msne uyuz etti beni yaa.ayaklarına terlik giymiyo odasının bi bölümünü resim işlerine ayırdı.ama hiç bişi sermedi.ya o üşetecek yada bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl ben hariç herşeyle ilgileniyordur.... belki de müşterilerle.. bazen onları bile kıskanıyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.