Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl Admin Yeni Turizm ve Gezi Moderatörümüz _asi_ hoş geldin diyoruz Saygılar
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl tebrikler asi=) çok yerinde bi karar olmuş ben ilgiyle ve keyifle takipteyim
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl Teşekkür ederim jön bende burda olmaktan büyük bir keyif alıyorum. hepimiz için herşeyin en iyisi en keyiiflisi olması dileyiğle saygı ve anlayış içersinde
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl bilgi sağanağına uğruyoruz,keyifle takip ediyoruz..teşekkürler asi..hoşgeldiniz..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl Yapmakta olduğunu severek ve isteyerek yaptığından eminim _asi_ , kimi yerler de o kadar ayrıntılarına giriyorsun ki, bundan dolayı bilmediğimiz özelikleri de öğrenmiş olmaktayız...resimler ile ayrı bir renk katmaktasın tanıtım bölümüne... Tebrik ederim
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl Burda olmaktan aldığım keyfi bu güzel sözlerinizle ikiye katladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 15 yıl Hoşgeldiniz, bize çalışkanlık ve dinamizm getirdiniz. Sevgiler...
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 15 yıl Teşekkür ederim arkadaşlar hb burda olmaktan bende fazlasıyla keyif alıyorum tekrar teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Yeni işiniz hayırlı olsun.Temennimiz daha yüksek mevkilere ulaşabilmenizdir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.