Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ben icki kulanmiyorum keffee alayim gülsün hanım.........alkolsüz..buyrun.. hangisini tercih edersiniz.... afiyet olsun.. teşekkür edrim..sayman22 ......sakilik de yapıyorsun..alışıksın galibaa Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 tsk,ederimmm iimmmm harika mis gibide kokuyor kaffee Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 teşekkür edrim..sayman22 ......sakilik de yapıyorsun..alışıksın galibaa sorun deil zamanında suda sattık, sevdiklerimize hizmet etmek kadar güzel bişi var mı? Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ooooooooooooooo süper ama ben sek içerim.......... buyrunnnnnnnn...su yok kalmadı.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 bu saatte içmem ...... .akşamdan akşama içerim işte........... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Hosgeldin buzlu raki aksamcisin yani neyse canin sag olsun tekrar hosgeldin Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Hosgeldin buzlu raki aksamcisin yani neyse canin sag olsun tekrar hosgeldin tekrar hoş bulduk......güzelyaz.......... eh işte bi duble akşamları yemekten önce...... sana da ikram edebilirim istersen..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Hoşgeldin.. ups geç oldu biraz ( Dikkat et de sahtesini içme ) Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 hoş buldum arkadaşım......herzaman buradayız...sevgiyle...dostlukla...tşk.ederim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 bi tane elma sı olan varmı yaaaa......canım çekti....... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 selam ben geldim......sevgiler size.............. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Adam Gibi Adam Olmak çevrende herkes şaşırsa bunu da senden bilse sen aklı başında kalabilirsen eğer herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır hem kendine güvenebilirsen eğer bekleyebilirsen usanmadan yalanla karşılık vermezsen yalana kendini evliya sanmadan kin tutmayabilirsen kin tutana düşlere kapılmadan düş kurabilir yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer ne kazandım diye sevinir ne yıkıldım diye yerinir ikisini de önem vermeyebilirsen eğer söylediğin doğruyu ve gerçeği büken düzenbaz kandırabilir diye safları dert edinmezsen ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz ve yeniden koyulabilirsen işe döküp ortaya varını yoğunu bir yazı turada yitirsen bile yitirdiklerini dolamaksızın diline baştan tutabilirsen yolunu yüreğine, sinirine “dayan” diyecek direncinden başka şeyin kalmasa da herkesin bırakıp gittiği noktaya sen dayanabilirsen tek başına herkesle düşüp kalkıp yine de erdemli kalabilirsen unutmayabilirsen halkı krallarla gezsen de dost da düşmanda incitemezse seni ne küçümser nede büyültürsen çevreni her saatin her dakikasına emeğini katarsan alın terine hakçasına bölüşürsen vicdanındaki adaleti her şeyiyle dünya önüne serilir korktuğun yerde el öpmez hükümran olduğun yerde ezmezsen oğlum adam oldun demektir üstelik ADAM GİBİ BİR ADAM Şiir: Rudyard KİPLİNG (1865-1936) Şiir çeviri: Bülent ECEVİT Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 elma cı geldi.................limonlu elma....... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 b u ne yaaaa..buzlu raki bunu çok mu aradin? rakiyla iyi gidiyo galiba Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 süper yaaaaa......rakıdan sonra harika oluyor oynamak....göbek atmak.... tavsiye ederim sizede Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 sen önce bi ikramda bulun göbek atarız........ Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Mavi rakım Mavi rakımdaki sevdam. Hadi bir yudumda sen al..mavi rakımdan, bir yudumda su iç ki... için yamasın. ezberlenmiş aşklardan konuş...rakı masasında, öyle konuş ki, maksat muhbbet olsun. benim sohbetim ağır aksaktır! kimse pek dinlemez... ben aşık olmuşum be arkadaş, gerçekleri kim dinler ki! ... al bir yudum daha iç mavi rakımdan, belki dinlersin beni... bir dilim peynir,bir kaç çerez... olamadı benim sevdam. derinden vuruldum be arkadaşım.... istersen,sen yine ezberlenmiş aşklardan bahset, gecen durgun geçmesin... bak şafak vaki.. senin sohbetin bir sonraki geceye kaldı, benim sohbetimse … bitmeyen gecelerde devam edecek... al son bir yudum daha iç mavi rakımdan. yüreğimdeki aşkla bende fondip yapayım..... Zeynep Aydınlıoğlu Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 H5N1.....buyur arkadaşım............hangisini istersen..... sen önce bi ikramda bulun göbek atarız........ afiyet şeker olsun.................. arkadaşlar buyrun soframa....rakı var...mezede var ..daha başka isteyen varsa .alıp ta gelsin...hadiiiiiiiiiiii Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 akşama yemeğe buyrun arkadaşlar. ..beklerim..20.30 dan sonra.....ziyafet veriyorum...... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 http://www.buyukkeyif.com gelen giden yok kardeşim.... çağırmayacağım birdaha. isteyen yukarıdaki link e tıklasın....... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 H5N1.....buyur arkadaşım............hangisini istersen..... afiyet şeker olsun.................. Tekirdag alayim...simdide tam zamani...kafayi yedim zaten bugün...simdide batiralim... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 selam ben geldim de............ hani nerede tekirdağ...gelmedi....ohooooooo olmuyo ama........ Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmiş perişanım ben. Mecnun misali gurbet ellerde, Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben. Yalan dünya, her şey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 selam buzlu rakı nasılsın arkadasım.. afiyet olsun.. bbenım msn ı ekle rakını ordan yollayayım sana .. sevgiyle kal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.