Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2009 15 yıl Mutluluğun Resmi Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? işin kolayına kaçmadan ama gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil ne de ak örtüde elmaların ne de akvaryumda su kabarcıklarının arasında dolaşan kırmızı balığınkini Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? 1961 yazı ortalarındaki Küba'nın resmini yapabilir misin? Çok şükür çok şükür bugünü de gördüm ölsem gam yemem gayrının resmini yapabilir misin üstad? mutluluğun resmini yapabilir miyiz arkadaşlar ? deneyelim mi..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl mutluluk her an yakalanabilir aslında.. yaşamayı bilmeli , görmeli.. yaşadığın anın farkındaysan mutluluğu bi an bile olsa yakalayabilirsin.. mesela bu adam için yaşadığı o an bir mutluluk bence..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl umarım yine yeniden mutluluğu yakalarsın seth.. yüzündeki o güzel sıcak gülüş yeniden olur, tıpkı dün gibi..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl umarım yine yeniden mutluluğu yakalarsın seth.. yüzündeki o güzel sıcak gülüş yeniden olur, tıpkı dün gibi.. Teşekkür ederim sevgili gun.dem, bunu ben de umarım, ancak hayat engellerle dolu...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl Teşekkür ederim sevgili gun.dem, bunu ben de umarım, ancak hayat engellerle dolu... maalesef..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl mutluluğumun resmi bu olsa gerek o da güzel.. herkesin mutluluk sebebi ayrı dimi ama
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl tabikide=) askerden geldiğim ilk andı annemi öpmedim direk şişeleri öptüm
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl tabikide=) askerden geldiğim ilk andı annemi öpmedim direk şişeleri öptüm aman ne iyi etmişsin askerde saç uzatmak serbest mi
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl çok daha uzundu saçım ama gelmeden önce kestirmiştim bana kısa saç yasaktı
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl Bence bu yalnızken mutsuz, mutluluğun resmi olması için bir arkadaşa ihtiyacı var gibi...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.