Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 canım yağmurum seni çok seviyorum arkadaşlığın,dostluğun ve içtenliğin canımsın benim hep mutlu ol inşallah ayrıca ben psiko olmaktan duyduğum mutluluğuda söylemek istiyorum eline sağlık kısss Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Be hey kardeş hakkı bulam mı dersin Hakka yarar amel işlemeyince Bu sırrın ötesin duyam mı dersin Mürşid-i kâmille başlamayınca Hu hu hu hu Hak lâ ilahe illallah illallah Hak lâ ilahe illallah illallah Gel hey kardeş birliğe özen Birliktir her nefsin kal'asın bozan Hiç kendi kendine kaynar mı kazan Çevre yanın ateş eylemeyince Hu hu hu hu Hak lâ ilahe illallah illallah Hak lâ ilahe illallah illallah Aşkın odu geldi yüreğim harlar Aşkı olan arı namusu neyler Behey Yunus sana söyleme derler Ya ben öleyim mi söylemeyince Hu hu hu hu Hak lâ ilahe illallah illallah Hak lâ ilahe illallah illallah sezen aksu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Sen meni sev, men seni sevem.. Sen menin için yan.. Men senin için yanim duduşam.. Glasik eşk neyse onu yaşayah.. Ya da sevme haberin olmasın.. Men sana sevdalanıp dolaşam.. Platonik eşk neyse onu yaşayah.. Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. Yalan söylemeyeh hep doğru diyah.. Beraber oturah beraber yiyah.. Realist eşk neyse onu yaşayah.. Birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah.. El ele tarlalarda, bostanlarda gezah.. Romantik eşk neyse onu yaşayah.. Kediyi, gudiği sen diye sevim.. Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. Ahırlarda, komlarda buluşah.. Tezek agalahlarinin dibinde oturah.. Otantik eşk neyse onu yaşayah.. Yiyah içah Tombili eşk neyse onu yaşayah canım yağmurum seni çok seviyorum arkadaşlığın,dostluğun ve içtenliğin canımsın benim hep mutlu ol inşallah ayrıca ben psiko olmaktan duyduğum mutluluğuda söylemek istiyorum eline sağlık kısss Bende seni çok seviyorum kıs psikom Sende hep mutlu ol inşallah canım benim Be hey kardeş hakkı bulam mı dersinHakka yarar amel işlemeyince Bu sırrın ötesin duyam mı dersin Mürşid-i kâmille başlamayınca Hu hu hu hu Hak lâ ilahe illallah illallah Hak lâ ilahe illallah illallah Gel hey kardeş birliğe özen Birliktir her nefsin kal'asın bozan Hiç kendi kendine kaynar mı kazan Çevre yanın ateş eylemeyince Hu hu hu hu Hak lâ ilahe illallah illallah Hak lâ ilahe illallah illallah Aşkın odu geldi yüreğim harlar Aşkı olan arı namusu neyler Behey Yunus sana söyleme derler Ya ben öleyim mi söylemeyince Hu hu hu hu Hak lâ ilahe illallah illallah Hak lâ ilahe illallah illallah sezen aksu Ablacım çok tşk ederim Anam bu da ne Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 gecem görüşemiyoruz neredesin nasılsın canım kardeşim özledim ama ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Ablacım işler çok yoğun Bende çok özledim seni Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Gece'msin,Yağmur'umsun,Adana'lı kardeşim,mükemmel hikaye yazarımsın.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 şükür kavuşturana Şükür ablacım Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Gece'msin,Yağmur'umsun,Adana'lı kardeşim,mükemmel hikaye yazarımsın.. Sen benim abim dediğim nadir insanlardansın,yüreği güzel ve sevgi dolu abimsin Naticim çok tşk ederim cnm İznin olursa bunu bloguma eklemk istiyorum cnm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Eklemişsin bile Rica ederim, o senin istediğin yere koyabilirsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 gecem, senaryolara ara mı verdin kıs, epeydir bir yerleri karıştırmadık, adaya madaya düşmedik miydi biz unutulmayalım adada, canım, güzelim seviyorum seni gecelerin güzeli Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Senaryolara ara verdik ablacım İşlerim çok yoğun bu aralar Ama en kısa zamanda hikayemise kaldığımıs yerden devam edeces Bende seni çok seviyorum ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Senaryolara ara verdik ablacım İşlerim çok yoğun bu aralar Ama en kısa zamanda hikayemise kaldığımıs yerden devam edeces Bende seni çok seviyorum ablacım merakla bekliycez hikayelerini canım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 topragımın hepınıze selamı var kıtap yazmak ıcın daga cıkmıs kendısı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gecem canımın içi nerdesin kıss elma dersem çık olurmu gecem çilekkkkkkk elma kıs elmaa gel artık yaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 topragımın hepınıze selamı var kıtap yazmak ıcın daga cıkmıs kendısı Toprağım sen nerden duydun Buralarada haberler ne de çabuk yayılıyor cnm Gecem canımın içi nerdesin kıss elma dersem çık olurmu gecem çilekkkkkkk elma kıs elmaa gel artık yaaa Kıs Psiko Armuta noldu Geldim cnm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gece'm;Uzun zaman olmuş sizle oynamayalı.Çok iyi geldi bugün,özlemişim.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gıcığım saa biliyon demi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gece'm;Uzun zaman olmuş sizle oynamayalı.Çok iyi geldi bugün,özlemişim.. Bisde seni çok öslüyorus abicim gıcığım saa biliyon demi Biliyom Bende sana Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dost Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız Dokunarak uçalım. insanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın. Cahit Külebi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Dost Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız Dokunarak uçalım. insanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın. Cahit Külebi Gönüldaşım çok tşk ederim cnm Sevgili Cahit Külebi'nin nadide şiirlerinden biri ,benimle paylaştığın için tşkler Dost olanı anlar dost... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 slm gece nasılsın bakalım ! göremediklerimi forumlara girmişken anı defterlerini ziyaret edeyim dedim umarım iyisindir ara sıra forumlarda denk geliyordun ama ne zamandır görüşemedik kendine iyi bak ! herşey gölünce olsun...... sevgiler ..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönlü güzel gönüldaşım...Çok tşk ederim slm gece nasılsın bakalım ! göremediklerimi forumlara girmişken anı defterlerini ziyaret edeyim dedim umarım iyisindir ara sıra forumlarda denk geliyordun ama ne zamandır görüşemedik kendine iyi bak ! herşey gölünce olsun..... sevgiler ..... Slm Murti_San...Tşk ederim umarım sende iyisindir arkdaşım Ziyaretinle anı defterimi şereflendirdin her zaman beklerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.