Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Çok tşk ederim Erbay... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Göç Göç oldu bir acıdan öbür acıya oysa sağrısı kurumamıştı atımızın daha dün sürüp gelmiştik buralara bugün göründü yine yolların ucu Devrildi kıl çadırlar seher vakti usulca uyandırıldı çocuklar ve kadınlar bohçası çözülmemiş bir keder gibi gibi düştüler yola Turnalar gitti biz gittik bitmedi peşimizdeki nal sesleri nerde konaklasak tedirgindik kuruyordu ırmaklar ve göller Bir yangın gibi taşıyıp durduk kederi ve acıyı göğsümüzde yer gök duman içindeydi sanki genzimizi yakıyordu ayrılıklar Zulüm bırakmadı peşimizi hiç biz gittik o buldu izimizi konar göçer olduk yedi iklimde tanığımızdır dağlar taşlar Yalnız bir öfke ışıltısı kaldı gözlerimizin yorgun sularında yaşamak bir inat oldu artık yaşamak bir direnme oldu zulme Ve işte devrildi yine kıl çadırlar göç başladı bir acıdan bin acıya Geride akşamın küllenen ateşi ve susturulmuş çocuk sevinçleri kaldı Ahmet Telli Gecem, bende seni seviyorum güzel kardeşim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Natiicim çok tşk ederim cnm Göç Göç oldu bir acıdan öbür acıya oysa sağrısı kurumamıştı atımızın daha dün sürüp gelmiştik buralara bugün göründü yine yolların ucu Devrildi kıl çadırlar seher vakti usulca uyandırıldı çocuklar ve kadınlar bohçası çözülmemiş bir keder gibi gibi düştüler yola Turnalar gitti biz gittik bitmedi peşimizdeki nal sesleri nerde konaklasak tedirgindik kuruyordu ırmaklar ve göller Bir yangın gibi taşıyıp durduk kederi ve acıyı göğsümüzde yer gök duman içindeydi sanki genzimizi yakıyordu ayrılıklar Zulüm bırakmadı peşimizi hiç biz gittik o buldu izimizi konar göçer olduk yedi iklimde tanığımızdır dağlar taşlar Yalnız bir öfke ışıltısı kaldı gözlerimizin yorgun sularında yaşamak bir inat oldu artık yaşamak bir direnme oldu zulme Ve işte devrildi yine kıl çadırlar göç başladı bir acıdan bin acıya Geride akşamın küllenen ateşi ve susturulmuş çocuk sevinçleri kaldı Ahmet Telli Gecem, bende seni seviyorum güzel kardeşim... Ablacım çok tşk ederim Bende SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Çok tşk ederim Sevgili Bayan Pipo Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Çok tşk ederim Sevgili Bayan Pipo ben teşekküğr ederim inşallah beğenmiştirsin ikiside birbirinden güzel Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Benim bir canla sevip bin özlemle andığım, Bari gölgeni bırak bana Su çiçeklerinin en güzel yanları budur, Giderken gölgelerini verirler suya. Güz akşamları dal kıpırdamazken, Suda halkalanan gözleridir Sen de gölgeni bırak bana. Gönlümün bin güzelliğiyle inanıp sevdiğim, Güzelliğini burada ince ince aratma. Bir kıyıya, bir gün inen fırtına gibi Birdenbire bir şeyler bırak. Birşeyleri soğut, birşeyleri yak, Dağıt birşeyleri, birşeyleri kur. Kendini hiç yokmuşsun gibi bırakma Kafamın her yanıyla bir şeyler öğrendiğim, Sonsuza uzanan sevinç, güzele vurgun tasa En azından bin yılda arayıp bulduğum, Bana aşk şiirleri yazdırma artık Beni burada gölgen gibi bırakma. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Tşk ederim Egso Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 reca ederim canım ne demek Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 canem gecem bana gönderdiğin emailleri daha yeni farkettim ve çok mutlu oldum..teşekkür ederim bidenem.. KALBİM UNUT BU ŞİİRİ Uğuldayan ve hep uğuldayan bir orman kadar üşüyorum şimdi yanlış rüzgârlar esiyor dallarımda yanlış ve zehirli çiçekler açıyor Kanımda kocaman gözleriyle bir çığlık Su ve ses kadar beklediğim ne kaldı geride, bilmiyorum uzanıp uyumak istiyorum gölgeme ve sarınmak o kocaman gözlerin uğuldayan rüzgârlarına Bir acıyı yaşarım ve zehrinden çiçekler üretirim kömür karası uçurum kadar bir yalnızlık yaratırım kendime, atlarım Anısı yoktur küçük rüzgârların Yapraklarım yok artık kuşlarım yok büsbütün viran oldu dağlarım ezberimdeki türküler de savrulup gitti ömrümün karşılığı kalmadı sesimde sesimde yalnız ormanların gümbürtüsü Yanlış, daha baştan yanlış bir şiirdi bu, biliyorum ve belki ömrümüzün yakın geçmişi bu kadar doğruydu ancak, kimbilir Kalbim unut bu şiiri Ahmet TELLİ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 sadece geçiyordum uğradım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 canem gecem bana gönderdiğin emailleri daha yeni farkettim ve çok mutlu oldum..teşekkür ederim bidenem.. KALBİM UNUT BU ŞİİRİ Uğuldayan ve hep uğuldayan bir orman kadar üşüyorum şimdi yanlış rüzgârlar esiyor dallarımda yanlış ve zehirli çiçekler açıyor Kanımda kocaman gözleriyle bir çığlık Su ve ses kadar beklediğim ne kaldı geride, bilmiyorum uzanıp uyumak istiyorum gölgeme ve sarınmak o kocaman gözlerin uğuldayan rüzgârlarına Bir acıyı yaşarım ve zehrinden çiçekler üretirim kömür karası uçurum kadar bir yalnızlık yaratırım kendime, atlarım Anısı yoktur küçük rüzgârların Yapraklarım yok artık kuşlarım yok büsbütün viran oldu dağlarım ezberimdeki türküler de savrulup gitti ömrümün karşılığı kalmadı sesimde sesimde yalnız ormanların gümbürtüsü Yanlış, daha baştan yanlış bir şiirdi bu, biliyorum ve belki ömrümüzün yakın geçmişi bu kadar doğruydu ancak, kimbilir Kalbim unut bu şiiri Ahmet TELLİ Frosenim erken fark etmişsin cnm tşk ederim cnm sadece geçiyordum uğradım Hoşgeldin o zaman Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 he öyle işte uğrayayım dedim işte sende hoşgeldin nerde kaldın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Trafik vardı anca gelebüldüm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 olsun geldin yaa sorun yok fazla hız yapmamışın işte fena mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yuk hıs yapmam ben Zaten ehliyetimde yuk Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 demek kaçak kullanıyorsun arabaları sen potansiyel bir trafik canavarıymışında haberimiz yokmuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yuk canafar değilim Hele potansiyel hiç değilem Sadece ehliyetim yuk Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 ya ehliyeti alınca yılların acısı çıkarsa potansiyel olursan ? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yuk olmam kanımca Yuksam olabilir miyim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 bence sende o potansiyel var Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 slm gece canım arkadaşım nasılsın bakalım ? umarım iyisindir . umarım herşey yolundadır . kendine iyi bak görüşmek üzere hayattaki tüm güzellikler senin olsun canım arkadaşım GÜLÜMSE Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 yağmurummm canım vefalımmmmm yağmura hasret bir dünya geliyor ve ben buna üzülüyorum ne güzel ismin var gece ve yağmur yalnızlığım yalnızlıkla birleşmiş keşke keşke olmasa.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Canm arkadaşım Murtisan çok tşk ederim... Yumotem şekerim canm benim Rabbim hiç birşeye hasret bırakmasın o güzel yüreğini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.