Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 17 yıl Ben döner gibi oldum apla Ama kankime daha var Bebişi de gördüm çok datlı Tıpkım Gece teysesine bensiyor tüü tüü maaşallah
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 17 yıl evet bende gördüm sayende bebişi aynı sen hık demiş burnundan düşmüş, mine sana çok bakmış demek ne döneri oldun kıs,
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 17 yıl Gece ismimizin yanına kırmızı bir şekil koymuşlar çok kıllandım bizi uzaydan izliyorlar izlenimine kapıldım ne dersin
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 16 yıl mıne dogum ıznınde onu bılıyom ama topragım sen nerdesın kocayamı kactın yoksam
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl evet bende gördüm sayende bebişi aynı sen hık demiş burnundan düşmüş, mine sana çok bakmış demek ne döneri oldun kıs, Kankim bana bakmıyacak da kime bakcak Gece ismimizin yanına kırmızı bir şekil koymuşlar çok kıllandım bizi uzaydan izliyorlar izlenimine kapıldım ne dersin Uzaydan mı isliyorlar Başlarına dert açmak istediklerini heç sanmam mıne dogum ıznınde onu bılıyom ama topragım sen nerdesın kocayamı kactın yoksam Toprağım Askerlik sana heç olumlu etkiler bırakmamış Henüs kocaya kaçmadım
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl he canem sen bu mesaja cevap verene kadar çoktan izlediler izleyecekleri kadar ama neyse daha hala kocaya kaçmadın mı cıks cıks beceriksiz jön ne zaman kız kaçırcakmış gelmişken onu deyiverseydi
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl jön ne zaman kız kaçırcakmış gelmişken onu deyiverseydi abla ben niye kiz kacirim kizlar bana kacsin hangi anne baba bana kizini vermek istemez cevap veriyorum hic biri
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl he canem sen bu mesaja cevap verene kadar çoktan izlediler izleyecekleri kadar ama neyse daha hala kocaya kaçmadın mı cıks cıks beceriksiz jön ne zaman kız kaçırcakmış gelmişken onu deyiverseydi Apla geç olsun ama güç olmasın demişler Jöne kaçacak kısın aklına şaşarım Döndün dimek Zudikcim.. pek sevindim.. He döndüm PUDİKCİM abla ben niye kiz kacirim kizlar bana kacsin hangi anne baba bana kizini vermek istemez cevap veriyorum hic biri İnsanın kendini bilmesi kadar gösel bişey olabilemes
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl geceee canım ya öyle yoruldum ki bugün bir kahve yapsak şöyle içsek olabilir mi? mine nasıl bebiş ikisi ne zaman gelecekler ya?
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 16 yıl geceee canım ya öyle yoruldum ki bugün bir kahve yapsak şöyle içsek olabilir mi? mine nasıl bebiş ikisi ne zaman gelecekler ya? Yanınada kurabiye falan ister misin cnm Çok şükür iiler cnm , en kısa zamanda gelecek Siz yaşıor muydunuz ya Gece ve Mine hanımlar.. ? Efet Bi sakıncasımı vardı
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 14 yıl Kıs psiko 2009 da bi öslemişsin yıl olmuş 2011 bi ot bırakıp gitmişsin Çelenk getirseydin bare
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 14 yıl Kıs psiko 2009 da bi öslemişsin yıl olmuş 2011 bi ot bırakıp gitmişsin Çelenk getirseydin bare kıss sen çelenk istersinde ben getirmesmiyim
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 14 yıl Kıs psiko 2009 da bi öslemişsin yıl olmuş 2011 bi ot bırakıp gitmişsin Çelenk getirseydin bare aç göslümüsün kıss sen topikini havalara uçurmamda kafi gelmedi yassıklar olsun desem ben acırım demiyim gene mütevazilik bende kalsın bidahakine karpus bırakcem sana
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 14 yıl Tübe tübe o nedir kıs kankim Psikocum karpus getirme erik getir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.