Φ _asi_ Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 ADANA RESİMLERİ Dilberler sekisi Merkez Park Genel Adana Çatalatan Gölü adana sahili adana camii Adana demir köprü Adana Atatürk evi Seyhan baraj gölü Seyhan nehri Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Güzel resimler, benim dahi görmediklerim varmış...Özellikle Sabanca Merkez Camii yanındaki parkın tepeden görünümüne aşinalığım yoktu. Süper görünüyor... Kozan Baraj Gölü Kozan Kalesinin bizim bahçeden görünümü... Hele de Horzum, Feke görüntüleri var ki... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Adana artık kendi kabuğunu kırmak ve eski görkemli günlerine geri dönmek istiyor Şehrin yeniden kurgulanan markasında özellikle mavi ve yeşil çok önemli olacak. Yani şehrin içinden geçen göz alıcı Seyhan Nehri ve o devasa baraj golü akıllara gelecek. İşte içinde kebap değil ama bolca 'Adana'nın Denizi' Seyhan Nehri ve yeşillikler olan Adana fotoğraflarını Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 çukurova üniversitesi üstten görünümü baya büyük demi buda üniversiteden çekilen bi fotoğraf üniversiteyide öyle bi yere yapmışlarki tebrik etmek lazım şu manzara karşısında insanın derse giresi gelmiyo sonra okulu niye bitiremedin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 vay be hic böyle tahmin etmemistim güzel bir yermis gercekten Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 angel senle yarış yapacaktık demi bu köprü nasıl Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 angel senle yarış yapacaktık demi bu köprü nasıl bugün annem geldi gösterdim manyakmisiniz diyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 seni bilmem de benim pek aklıllı olmadığım kesin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 seni bilmem de benim pek aklıllı olmadığım kesin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.