Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 15 yıl Yarisma Dostumun yas günü bugün Iyiki Dogdun, Iyiki varsin. Dogum Günün kutlu olsun hersey istedigin gibi olsun!Bari acalim biz orda yas günü partini yapardik simdi ne güzel
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 15 yıl amanin kim doğmuş.... doğum günün kutlu olsun jöncüm... nice mutlu senelere... ben foto koymuştum ama
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl Toprağım doğum günün kutlu olsun ....Nice seneler ,sağlık ve başarı ile...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl zeynep toprağım tsk ederim =) bu arada sen nerelerdeydin toprağım
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl Yazar aaa cok tsk ederım angel =) resımlerı goremedım ama seyyy ben forum yenilendinden beri fazla yazmadigimdan ayarlari galba yanlis yapiyorum Resimde bir pasta araba vardi fenerbahceli ( bir bjk li olarak bi kiyak yapayim demistim )
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl Eminim dünyaya gelirken bir el havada Vencemeros Adanademir diye bağırarak gelmişsindir sen Nice mutlu senelere sevgili arkadaşım...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl Öncelikle geciktiğim için üzgünüm.. Ailenle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllara ablacım..İyi ki doğmuşsun,iyiki varsın,seni tanığım için çok mutluyum...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl aça cok tskler seth abeyy doğuştan isyankarım ben tsk ederim =) ablacım est. hiç gerek yok üzülmene ben kalp kırmanalarına alışkınım dermişim şaka yapıyorum ablacım hiç üzülme sen çok tşk ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.