Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 mesela sizınkıne sakal bıyık ve makyaj yapardım,iyiki admın deilim Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 istemem sakal..ve bıyık... saclarımda değişiklik yapabilirmisiniz.. saçlarımı örseniz...zenciler gibi..hippiler gibi.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Güncel Konular, Politika ve Din bölümünü ilk başta 1 günlüğüne tam 24 saat kapatırdım Yeterince gazetelerden olsun media dan olsun takip ediyoruz cünkü, bir günden zarar gelmez "bence"..diye düşünüyorum. Ki diğer dizinler' de az takip edilsin, bi göz atılsın...daha nereler de, neler var diye bakılsın Gercete olan gündem de olan olaylardan, bir gün olsun buraya geldiğimiz de " o gün " uzak kalabilelim. Belirtigim basliklar altina bu süre dolduktan sonra, yazmak isteyen zaten yine yazacaktır " ha bir gün önce, ha bir gün sonra" Değişik bir gün olur' du, belki sesiz sakin ama olsun. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Bu gidişle Admin reytingi düşük bölümleri kapatırsa şaşırmam Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Güncel Konular, Politika ve Din bölümünü ilk başta 1 günlüğüne tam 24 saat kapatırdım Yeterince gazetelerden olsun media dan olsun takip ediyoruz cünkü, bir günden zarar gelmez "bence"..diye düşünüyorum. Ki diğer dizinler' de az takip edilsin, bi göz atılsın...daha nereler de, neler var diye bakılsın Gercete olan gündem de olan olaylardan, bir gün olsun buraya geldiğimiz de " o gün " uzak kalabilelim. Belirtigim basliklar altina bu süre dolduktan sonra, yazmak isteyen zaten yine yazacaktır " ha bir gün önce, ha bir gün sonra" Değişik bir gün olur' du, belki sesiz sakin ama olsun. hayır,hayır...ilgi alanım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Bu gidişle Admin reytingi düşük bölümleri kapatırsa şaşırmam var mi öyle bir yer bilemiyorum tek dikatimi ceken Türkiye - Dünya (Tanıtın - Tanısınlar - Tarihçe - Etkinlikler - Tarihi Yerler) bölümü orasi sanki az durgun... ama sanmiyorum ki kapatsin hayır,hayır...ilgi alanım Tahmin etmisdim mavi olmayan gökyüzü Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 1 gunluyune admin olsaydim forum da herkesi yok ederdim forumda bana kalirdi Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Bir günlügüne Admin olsaydim en azindan bir günlükte olsa tüm yasaklari iptal ederdim!!!! Cok cekiyorum bu yasaklardan vallahi. Her harfe dikkat etmeye calisiyorum ama genede bir yerden yakalaniyorum. 12 Eylül yasaklarindan daha beter desem yanlis olmaz. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Diğer başlıkları gördüğüm de burası aklıma geldi Güncel Konular, Politika ve Din bölümünü ilk başta 1 günlüğüne tam 24 saat kapatırdım Bunu yazdıktan sonra, Forum ağrıza nedeni ile 1 yada 2 gün sonra, tam 24 saat olmasa da, birkac saat kapanmış di, o yüzden birşey demeyim simdi yine Bir günlüğüne Admin olsaydım, asıl Admin' den, Forumun tarihini isterdim yazsın Türkish-media.com ..... Ne zamandır var Türkish-media.com.... Chat sayfası ne zamandır var Türkish-media.com... Forum sayfası ne zamandır var Ilk misafirleri ana sayfadan gördüğün de.. Neler düşündü Ilk üyeler icerde yazmaya başladığın da... Nasıl bir duyguydu Dizinlerin başlıklarını acarken, yani foruma işlerken, problemler oldumu, panik oldumu ( Ne yapıcam şimdi, düzeltebirmiyim, düzeltemezmiyim ) gibisine... Şimdilik aklıma gelenler bunlar... evet bunları bi güzel yazmasını isterdim... kendim de merak ediyorum çünkü.. Dünden bugüne nasıl gelişdi Turkish-media.com Saygilar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 bana 5 dakka yeter zeyyneep nicli üyeyi banlayıp hemen istifa ederdim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Ne istersin zeyenp'ten, ne yaptı sana anlamadım gitti Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Ne istersin zeyenp'ten, ne yaptı sana anlamadım gitti ben ona hep iyi davranıyorum yardım ediyorum o beni hep tersliyo sevmiyo beni cadı o, hemde büyücü süpürgesi de var öle tatlı cadı falanda değil blair cadısı Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 akıllı deliyi banlardım 3 Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 ben ona hep iyi davranıyorum yardım ediyorum o beni hep tersliyo sevmiyo beni cadı o, hemde büyücü süpürgesi de var öle tatlı cadı falanda değil blair cadısı iftiranında bu kadarı amett ben de seni ilk önce yasaklar sonra banlardımm Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Foruma yazılamayan bazı sıkıntılar ÖM taşınabiliyor..ÖM leri okur gidereceğim sorunlar varsa çözmeye çalışırdım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.