Φ fatih111 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi Voipbuster isimli Voip (voice over ip) programı ile dünyanın birçok ülkesindeki sabit telefonları ücretsiz arayıp konuşabiliyoruz. Bu sabah Voipbuster'in sitesine girdiğim an Türkiye'nin de bu bedava arananlar listesine konduğunu gördüm. ve görmemle havaya uçmam bir oldu Hemen kendi evimi arayıp test ettim. Sorunsuz çalışıyor. bu linkten indirip kurabilirsiniz üstelik kurulım son derece basit http://rapidshare.de/files/14246510/setupvoipbuster.exe.html Alıntı
Φ bihaber Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 esselam aleykum birader ben bu verdigin link egirdim birçok kez ancak ben bu linc i tam kullanam1yorum bir izah edebilirsen mutlu olurum simdiden tesekkürler vesselam Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 esselam aleykum birader ben bu verdigin link egirdim birçok kez ancak ben bu linc i tam kullanam1yorum bir izah edebilirsen mutlu olurum simdiden tesekkürler vesselam ilk sayfada free ye bas 2. sayfada gerisayımı bekle ve çıkan kodu girip tıkla olur Alıntı
Φ muhacir Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 ilk sayfada free ye bas 2. sayfada gerisayımı bekle ve çıkan kodu girip tıkla olur arkadas1m yükledim ancak noyu nas1l çevirecez örnegin evimi aray1p deniyecem ama türkiyenin kodunu çeviricemmi yada il kodunu nas1l olacak bizahmet.............sag olas1n........vesselam Alıntı
Φ ErAsER Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 ya arkadaşlar voipbuster1.exe dosyası trojan taşıyor bilginiz olsun daha öncede bu şekilde bir çok makinaya keylogger yerleştirildi programı indirdiğinizde sorun yok gibi gelir size ama kurulumu yaparken trojanıda kurarsınız makinenizi her açışınızda karşı server a bilgi ulaştırılıyo. ayrıca bu link i veren arkadaşım böyle link ler le insanların makinesinimi hack liyosun unutma hacklersen hecklenirsin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.