Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gelmek için ölmemi bekleme, Sessiz sedasız olacak ölümüm duymayacaksın bile... Biliyorum duyduğunda büzülecek dudakların Alev alev yanacak gözlerin Yinede ağlayamayacaksın... Oysa ben... Son nefesimde bile uzatırken karanlığa ellerimi Ağlarken doya doya ölümü sırtıma yükleyeceğim Ve kapamak için gözlerimi... ...Gelmeni bekleyeceğim........ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 güzel bir paylaşım sağol........ Alıntı
Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 teşekkürler made in turkey! biraz acıklı ama ,etkileyici.gerçi senin imzan kadar etkileyici olamaz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Tuttum, ta içime oturttum seni Aldim, oksadim saçlarini, öptüm Içtim yudum yudum güzelligini Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çildirirdim sen ne kadar uzaksan, Ask degil, hiç doymayan bir seydi bu Sevdikçe tamamlandim, bütünlendim Biri vardi aglayan; gecelerce Biri vardi sana tutkun; o bendim En solmayan güller açti içimde Ömrümü degerli kilan bir seydin Sen benim bozbulanik gençligimde Bir çizgiye vardim seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ümit Yaşar Oğuzcan... Çok güzel bir şiir yüreğine sağlık Paylaşımın için teşekkürler Alıntı
Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 teşekkürler gece yağmuru, seninde yüreğine sağlık çok güzel şiir yollamışsın... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 çok güzeldi paylaştığın için sağol... Alıntı
Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 teşekkürler erbay. çok umutsuz bir yaklaşım var şiirde ama ne bileyim lise yıllarımdan beri hep dilime dolaşır bu şiir,o yüzden paylaşmak istedim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.