Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

http://www.youtube.com/watch?v=JM83HRucF8E

http://www.youtube.com/watch?v=fDkkh1ZRTPA&feature=related

ılk vıdeoda calan sarkı kucuk emrahtan boynu bukukler

belkı bu sıze bıse hatırlatır :blushing:

Gönderi tarihi:

Ehuehu Duygusomurusu yapiyoruz bakiyorsunda... :ayakvur: Omrumu yedin omrumu omrumu ... :D

Gönderi tarihi:

Bu benim dj kimliğime sürülmüş kara bi lekedir hahahahhaaha..ölseydimde bu günleri görmeseydimm...:stuart::D

Allah cezacığını vermesin jönnnnnnnnnnnnnn....:ayakvur:

Gönderi tarihi:

Bir üvey evladim oldugunu bilemedim, kader ayirdi bizi :crying:

Gönderi tarihi:

Jön,üzülmeeeeeeeeeeeee.Bak beni de heç sevmezler,hatta alerji bile olanlar var:unsure:

sen bırak Emrah abeye,çal bi Ferdi baba:lol:

Sen sus sen hele hiç konuşma..:unsure:

Radyoya gelipte" bende ses kapalı ben kendi müziğimi dinliyorum" dediğini sırtım teneşire gelse unutmam..:P

O kadar da nurettin çiftçi, yok rençberdi..:unsure: işte ondan indirdim senin için.. :lol:

Gönderi tarihi:

Sen sus sen hele hiç konuşma..unsure.gif

Radyoya gelipte" bende ses kapalı ben kendi müziğimi dinliyorum" dediğini sırtım teneşire gelse unutmam..tongue.gif

O kadar da nurettin çiftçi, yok rençberdi..unsure.gif işte ondan indirdim senin için.. laugh.gif

aaaaaaaaaaaa,ne kadar terbiyesizimblushing.gif

ama abla,ne yapayım ben Nurettin Rençberciyim,tamam söz bi daha geldiğimde kulağım sizde olacak.

Gönderi tarihi:

aaaaaaaaaaaa,ne kadar terbiyesizimblushing.gif

ama abla,ne yapayım ben Nurettin Rençberciyim,tamam söz bi daha geldiğimde kulağım sizde olacak.

Estafurullah ablacım..:sweatingbullets::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.