Φ arman Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Forumun son dönem kalemlerinden en olgunu belkide.. Bir ara onu benle karıştıran arkadaşlarımız bile olmuştu.. Halbuki o bana göre çok daha ılımlı , kişilikli ve sevecendir.. Zeki mizacını iletilerini okurken hissedebilirsiniz. Şimid hemşerim olduğu için ona toprak kayması yaptığımı düşünmeyin.. Onu sevdim çünkü insancıl uslubu her zaman beni etkilemiştir. İyi ki aramızdasın Adrenalin.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 adrenalin yana vakana .... bir kere çok olgun hayata ve olaylara karşı tepkisini kendine gör kendi uslubuna göre yeri geldiğinde koyabilen lafını sakınmayan sanırım biraz da agresif ha vakana ...ama damara göre şerbet derler ya vakana da öyle bulunduğu yerine göre davranmayı bilen bir arkadaşım.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 vakana....... yazıları hep birilerini çağrıştırdı ben ısrarla osun dedim o değilim dedi muhabbet böyle başladı ben onun o olmadığına inandım daha doğrusu inandırdı en sonun da..zor oldu ama başardı........ fazla bir lafa gerek yok...zaten herşey ortada....... benim için çok farklı bir yeri var....iyiki tanımışım iyiki varsın güzel yürekli can insan..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 forumda oturup dertleşmek istediğim kişilerdensin abi.. konulara gösterdiğin yaklaşım ve şair ruhunla foruma bir renk getirdiğine inanıyorum.İnşallah sitede bir buluşma gerçekleştiririzde muhabbet etme şansımız olur ama içki içmem ona göre eğer seninle saymanın arasına düşersem işim yaş şaka bir yana seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum kendine iyi bak abicim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 adrenalin bir başka deyişle vakana belki onunla vakana olarak pek muhabbetimiz olmadı ama bu fırsatı adrenalin olarak yakaladım onunla biz onu bütün nicklerle seviyoruz zaten, önemli olan insanın düşünceleri değişmesin... adrenalin de öyle bildiğini savunan, bilmediği hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan, biraz alemci , biraz eğlenmeyi seven bi arkadaşım... toprağım benim...seni seviyoruz adrenalin, herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 forumda saygı göstermeye değer o nadir kişilerden biri kendisi...yazılarını her zaman keyifle okumuşumdur.ankaralı olması daha başka hava katmış yazılarına..... sevgiyle kal her daim..... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Forumun son dönem kalemlerinden en olgunu belkide.. Bir ara onu benle karıştıran arkadaşlarımız bile olmuştu.. Halbuki o bana göre çok daha ılımlı , kişilikli ve sevecendir.. Zeki mizacını iletilerini okurken hissedebilirsiniz. Şimid hemşerim olduğu için ona toprak kayması yaptığımı düşünmeyin.. Onu sevdim çünkü insancıl uslubu her zaman beni etkilemiştir. İyi ki aramızdasın Adrenalin.. olgunu mu dedesi siccektin herhalde dilin sürçtü galiba armanım vakanayı tanımıyorum ama adrenalin olarak biliyorum kendisini sevdim kendisini garizmatik arkadaşım benim gerçi kendisini pek şaşırtmışım siz onun teyse dediğine bakmayın o kendi dedeliğini saklamak için böle diyor hep böyle kal Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 vakanam 37 yaşındaki arkadaşım abim! Yaşını söledim kızmazsın dimi korkma hem 15 yaş küçük söledim Ortağım o benim ya! Bide istemediğim huyları var onlarıda bıraksa, eskiye dönse! Ahhhh nerde ama! Neyse çok severim kendisini, bu gece 03:43de tekrar vakana oluyor olye Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Forumun son dönem kalemlerinden en olgunu belkide.. Bir ara onu benle karıştıran arkadaşlarımız bile olmuştu.. Halbuki o bana göre çok daha ılımlı , kişilikli ve sevecendir.. Zeki mizacını iletilerini okurken hissedebilirsiniz. Şimid hemşerim olduğu için ona toprak kayması yaptığımı düşünmeyin.. Onu sevdim çünkü insancıl uslubu her zaman beni etkilemiştir. İyi ki aramızdasın Adrenalin.. arman teşekkürler....bu forumun zamkısın sen bence.. adrenalin yana vakana .... bir kere çok olgun hayata ve olaylara karşı tepkisini kendine gör kendi uslubuna göre yeri geldiğinde koyabilen lafını sakınmayan sanırım biraz da agresif ha vakana ...ama damara göre şerbet derler ya vakana da öyle bulunduğu yerine göre davranmayı bilen bir arkadaşım.... nabza göre şerbet yani.....alla alla hiçte öle olmadığımı sölerler ama...sevgiler gezgin.. vakana....... yazıları hep birilerini çağrıştırdı ben ısrarla osun dedim o değilim dedi muhabbet böyle başladı ben onun o olmadığına inandım daha doğrusu inandırdı en sonun da..zor oldu ama başardı........ fazla bir lafa gerek yok...zaten herşey ortada....... benim için çok farklı bir yeri var....iyiki tanımışım iyiki varsın güzel yürekli can insan..... sana ne diyem ben, ha söle ne diyem bidenesi.....bende seni iyiki tanımışım.. forumda oturup dertleşmek istediğim kişilerdensin abi.. konulara gösterdiğin yaklaşım ve şair ruhunla foruma bir renk getirdiğine inanıyorum.İnşallah sitede bir buluşma gerçekleştiririzde muhabbet etme şansımız olur ama içki içmem ona göre eğer seninle saymanın arasına düşersem işim yaş şaka bir yana seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum kendine iyi bak abicim.. bizle oturacan ve içki içmeyecen ha görürüz bakalım.... adrenalin bir başka deyişle vakana belki onunla vakana olarak pek muhabbetimiz olmadı ama bu fırsatı adrenalin olarak yakaladım onunla biz onu bütün nicklerle seviyoruz zaten, önemli olan insanın düşünceleri değişmesin... adrenalin de öyle bildiğini savunan, bilmediği hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan, biraz alemci , biraz eğlenmeyi seven bi arkadaşım... toprağım benim...seni seviyoruz adrenalin, herşey gönlünce olsun mineu bence forumun en dikkatlisi vede topraaaam saol ....... forumda saygı göstermeye değer o nadir kişilerden biri kendisi...yazılarını her zaman keyifle okumuşumdur.ankaralı olması daha başka hava katmış yazılarına..... sevgiyle kal her daim..... karçiçeği ikidir senin topicle karşılaşıyorum...yazacam yakında...içeces dimi karçiçeği he temmuzda...iple çekecem.. olgunu mu dedesi siccektin herhalde dilin sürçtü galiba armanım vakanayı tanımıyorum ama adrenalin olarak biliyorum kendisini sevdim kendisini garizmatik arkadaşım benim gerçi kendisini pek şaşırtmışım siz onun teyse dediğine bakmayın o kendi dedeliğini saklamak için böle diyor hep böyle kal şirin şey.....burdan teyzeme teşekkür edeeeeeeerrr ve sözlerime...... vakanam 37 yaşındaki arkadaşım abim! Yaşını söledim kızmazsın dimi korkma hem 15 yaş küçük söledim Ortağım o benim ya! Bide istemediğim huyları var onlarıda bıraksa, eskiye dönse! Ahhhh nerde ama! Neyse çok severim kendisini, bu gece 03:43de tekrar vakana oluyor olye ne 37 si be azizil.... yuh diyem sana ben daha 34 üm yahu.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 ayrıca hepinize çok teşekkür ederim.......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 bak sen benim dostuma topic yapmışlarda ben öle sağda solda boş boş geziyom... vakana benim gelecek planlarımda en dost karelerde...inşallah başlatcaz onunla şu gezi turlarını hızla büyüycez... gerçi bizim amacımız hoş zaman güzel muhabbet... sensiz olmaz be dostum ..mutlu olasın hep bizle kalasın.. Saygı ve sevgilerimle... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 bak sen benim dostuma topic yapmışlarda ben öle sağda solda boş boş geziyom... vakana benim gelecek planlarımda en dost karelerde...inşallah başlatcaz onunla şu gezi turlarını hızla büyüycez... gerçi bizim amacımız hoş zaman güzel muhabbet... sensiz olmaz be dostum ..mutlu olasın hep bizle kalasın.. Saygı ve sevgilerimle... sayman çok güzel cümleler kardeşim bunlar.... bizede bize biçtiğin dostluk payesine yakışmak düşer... ortak paydalarda ve hoş zaman ve güzel muhabbetlerde buluşmak üzere sevgili dostum.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 "sana ne diyem ben, ha söle ne diyem bidenesi.....bende seni iyiki tanımışım.." bişey deme hep böyle kal bana yeter.............. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 ben kendisini vakana olarak tanıdım... ve forumun en delikanlısı.. tanışmak istediğim bi kişilik , inşaallah bi gün tanışırız.. her kesin kalbimde yeri farklı vakananın dahada farklı... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 ben kendisini vakana olarak tanıdım... ve forumun en delikanlısı.. tanışmak istediğim bi kişilik , inşaallah bi gün tanışırız.. her kesin kalbimde yeri farklı vakananın dahada farklı... yazın beni çok onurlandırdı ilbey...teşekkür ederim.. en yakın zamanda tanışmak ve görüşmek üzere kardeşim... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 inşallah en yakın zamanda... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 biraz geç oldu başlığı görmem ama... hmm vakana... forumda kalma nedenimdi... yazılarından bir karakter oturdu ki beynimde,sağlam,biraz da kaçamak... sonra,belki bir dialogta olurda rastlarım vakanaya diye foruma yazmaya başladım,alışmamda pek zor olmadı dogrusu foruma... ama hevesim yarıda kaldı...vakana diye biri yoktu ortada,yani ben varken yoktu en azından...bu da yok dememe yeter sanırım...benle ''var'' veya ''yok'' tu çünkü... forumlara da baya bir ısınmıştım hani,beklentimden sapıp... sonra adrenalin diye biri çekti ilgimi...o da;sağlamdı,o da;kaçamaktı... vakanaya benzetiyordum ister istemez...ikisini de seviyor oluşumdan ileri geliyor zannediyordum bu benzerliği... meğer benzerlikte değilmiş bu,ikisi aynı kişiymiş... öğrendiğimde mutlu mu olmuştum,ne olmuştum bilmiyorum...beklediğim başucumdaymış,ben bilmiyormuşum... böyle işte...burda olmama neden olanla birlikte burdayım...daha ne diyim ki... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 anaaa ben yazmamışım buraya ya...vakana-adrenalin noldu da böle oldu anlamadım ama.. forum seninle daha bi renkli...iyiki varsın Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 sen de ikinci sayfaya düşmüşsün hadi gel yukarıyaa Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 vakana kadim dostum kelimelerle resmetmek mümkün değil o müşfik insanı... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 bu gün sohbetinden zevk aldığım kişillere mesaj yazmak geldi içiden iyi burdasınız... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 forumu bıraktı gibi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 adrenalin seyir defteri açsak adrenalini tanıyınca varmayı unutup (hatta istemeyip) yolda olmanın tadını çıkaracağınız bir yolculuk başlıyor Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Hayata karşı duruşuna saygı duyduğum , içi dışı bir diyebileceğimiz nadir ve farkındalık sahibi kişilerden biri... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 ewet sewgili adrenalin yada vakana...................... anlatam mı nasıl biri olduğunu...............allam ya bir insan bu kadar mı kasıntı ,bu kadarmı kendini beğenmiş olur........ şaka bir yana sewgili vakanayı bugün (yani saat itibariyle dün demem gerekiyor)tanıdım çok tatlı biri...hani dersinya bir insana gülmek bu kadar mı yakışır evet işte vakanaya gülmek çok yakışıyor................garizmasın derdimde gülerdi bana harbi garizmaymış...............artiz gibi mübarek....... seni tanımak çok güzeldi...............sewgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.