Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

merak ediyorum inanmayanlar insanın nasıl varolduğu hususunda neye inanıyorlar

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bizimle tartışmak isteyenin öncelikle neye inandığını yani insanın nasıl var olduğu hususunda neye inanıyor bilmek hakkımız diye düşünüyorum buna cevab verecek olan objekstif ve onun gibi düşünenler cevab versin

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bizimle tartışmak isteyenin öncelikle neye inandığını yani insanın nasıl var olduğu hususunda neye inanıyor bilmek hakkımız diye düşünüyorum buna cevab verecek olan objekstif ve onun gibi düşünenler cevab versin

Harika bir soru arkadasim tebrikler. akil var mantik var ya hersey yerli yerine oturmus ama yinede tesadüf diyen arkadaslar var allah onlara hidayet nasip etsin..

Gönderi tarihi:

bence bunu açıklayamazlar çünkü ya islamı görüşü kabul edecekler o zaman tartışmayı kesecekler yada filozofların görüşünü benimseyim kendilerine başka bir soy iddia edecekler meselede burda başlıyor ya zaten başka bir soy iddia ettikleri belli ama bunu söyleyemiyorlar söyleseler başlarına ne geleceği bellide ondan onlar daima müslümanları onların yaptıklarını eleştirerek kendi kendi fikirlerini örtbas ederler bu başlık ne zamandan beri var niye bir tanesi çıkıpta görüşümüz şudur demedi diyemez çünkü deseler ne kadar rezalet bi duruma düşecekleri belli hadi yazsın bi taneside görelim bak islam yazmış sizde yazsanıza yada susun

Gönderi tarihi:

uzun zamandır forumun takipçisiyim bugün bu isimle üye oldum dikkatimi çekti bir çok islam karşıtı forumda yazı yazıyo fakat bir tanesi bile kendi fikirleriyle ilgili bir başlık atmamış. islama karşı gelirken belli bir fikre göre karşı gelinir bu fikir nedir neden bunu kimse açıklamıyor yada açıklamak istemiyor yani bir şey yanlışsa neye göre yanlıştır yada doğruysa neye göre doğrudur.karşı gelenlerin çoğu kuru kuruya iddia etmektedirler soruyorum neye göre ?

Gönderi tarihi:

Enerjik varlık olduğumuzu anlıyamıyormusun.

sen bunu enerjik varlık olarak mı değerlendiriyorsun.öyleyse senin dediğine uyucak olursak dağlar taşlarda enerjik varlık onlar ne diye yanmıyo

Gönderi tarihi:

Enerjik varlık olduğumuzu anlıyamıyormusun.

bu iddianın tutulacak hiç bir tarafı yok senin dediğine göre insanları ikiye ayırmak gerekli enerji olan ve enerji olmayan her ikisinin sonları farklı çünkü gördüğün gibi senin söylemiş olduğun bütünü kapsamadığı için hatta iddiadan öteye geçmeyen delilsiz asılsız saçmalıktan başka bir şey değil.sen vücudun azalarını inceledinmi hiç hiç aklına geldimi bir tek parmağın allahın varlığına birliğine işaret eder görmesini bilirsen o parmaktaki kasıta bak onu nasıl yapmışlar bir evin neresine bakarsan bak o evde ustanın ustalığını görürsün kapısına kapının koluna penceresine çatısına çatısındaki kiremiti bunların her biri ustanın ustalığını gösterir çünkü bu saydıllarımın hepsi ustanın o şekilde olmasını isteyipte o şekilde yaptığı ayrı ayrı yapılardır yani bir ev tek bir şeyden mürekkep değil doğraması ayrı yapılır kiremiti ayrı yapılır camı ayrı yapılır tuğlası ayrı yapılır bu ayrı ayrı şeyler yapıldıktan sonra pencere olması gereken yere konur çatı konulması gereken yere konur yerlerini değiştirirsen bir şey amacından çıkmış olur o zaman ev ev olmaz vücudu da ondaki yapıyı incele o da tıpkı ev gibi kemikleri ayrı ayrı yapılıp iki kemik boğum yerlerinde nasıl birleştiriliyor dikkat et sonra damarlara bak vucuda nasıl sarıyorlar daha sonra içinde dolaştırılan kana bak neresine bakarsan bak

yapanın ustalığını görürsün nasılki evde her parçayı belli bir maksat için koymuşlar vücutta aynı her parçasını belli bir maksat için koymuşlar bütünü görmen lazım lena sen sadece kalemin ucunu görüyorsun kalemi kalemi tutan eli hatta o eli hareket ettiren iradeyi görmen lazım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.