Φ Lion53 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 abicim sen ne yaptın yaa ben daha sana sürpriz yapacaktım ben geldim sen kaçıyorsun burdaki defterleri açtım okudum hoşuma gitti dedim kime yapayım en çokta sana nazım geçer eğer foruma dönersen sana kim olduğumu söylerim şunu bilki içinde bulunduğun durumdan geçmişine kadar herşeyi biliyorum öyle yakın biriyim ve ben seni tanıyorsam bu yazılarımı görürsen bana cevap yazacaksın bak gelmezsen 3 günlük çabam boşa gidecek saygılar abime kırma bu kardeşini hamsi aşkına Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 sen yok isen ben hiç yokum ne lazımdı bana forum hade bye Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 kim olduğunu bilmediğimimi sanıyorsun? demekki beni çok iyi tanımıyorsun benim rumuzumla benim plakamı başka kim kullanabilir sürprizin bozuldu malesef yavuz kardeş ben sadece o nickten sıkıldım ne o öyle SELAM YALNIZLIK sanki bişe kendimi soktum yalnız havalarına yalnızlık kötü birşey değilki sevgilim yok derdim yok ne uğraşacam elalemin kızıyla yanlız sevdiğim bir kız var onun için bu nickle yeniden üye oldum manevi değeri çok yüksek anlıyormusun onu beklemekten ağaç oldum nerdeyse kuruyup döküleceğim o haala gelmiyor ama onu kuruyuncaya kadar bekleyeceğim insanın içini açması yazıylada olsa çok güzelmiş be kardeş sağolasın çok teşekkür ederim abini düşünüp bu inceliği yapmışsınya sen bir numaralı adamsın alem sanalda kız avlamaya çıkıyor sen abine sürpriz yapmak için bende bu inceliğini unutursam bana abi demezsin birdaha sevgiler canım kardeşim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 hep mutlu ol....... yalnız kalmaman ümidiyle....... Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 hep mutlu ol....... yalnız kalmaman ümidiyle....... teşekkürler madde in turkey demekki senin için çok sevgi dolu sığmıyor yüreğine bana bile çıçramış bir parça teşekkürler o güzel yüreğine Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Leon ne demek anısına el fatiha geri gelecek dinleniyor şuan SELAM_YALNIZLIK hem saksıya çay ekip yollayacaktı sözünü tutar o İlk tanışmamız hafif bir tartışmayla başladı ama kısa sürede ne demek istediğimizi anlatabildik birbirimize.Sağlam bir karaktere sahip,arada şakalarına kızsamda sürekli bir yerlerde bayiliklerle uğraşsada çok iyi birisidir.Umarım hayattan ne bekliyorsa önüne serilir hiç üzülmez... ve en kısa zamanda o bildik ismiyle yani SELAM_YALNIZLIK olarak aramıza tekrar döner tatilini uzatmaz Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Leon ne demek anısına el fatiha geri gelecek dinleniyor şuan SELAM_YALNIZLIK hem saksıya çay ekip yollayacaktı sözünü tutar o İlk tanışmamız hafif bir tartışmayla başladı ama kısa sürede ne demek istediğimizi anlatabildik birbirimize.Sağlam bir karaktere sahip,arada şakalarına kızsamda sürekli bir yerlerde bayiliklerle uğraşsada çok iyi birisidir.Umarım hayattan ne bekliyorsa önüne serilir hiç üzülmez... ve en kısa zamanda o bildik ismiyle yani SELAM_YALNIZLIK olarak aramıza tekrar döner tatilini uzatmaz teşekkür ederim canım insanın senin gibi bir arkadaşı olması çok güzel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.