Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 15 yıl Çok güzeller gerçektende.. . . özgür olmak gibisi varmi bu atlar icin! etkileyici resimler, paylasimin icin tesekkürler...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar rica ederim..incelemeniz için sizlere ben teşekkür ederim:clover:
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 15 yıl Hırçın olmalarının sebebi, özgürlüğü sevdiklerinden dolayı acaba olabilirmi diye düsünüyorum..ki bence öyle. Çok anlamlı resimler Aries, dikatlice bakılır ise..teşekkürler
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 15 yıl Dünyanın en asil atı, Cihan. Ne yazık ki bugün hayatta değil. -Rahmetliyi nasıl bilirdiniz? -İyi bilirdik (%53)
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 15 yıl atlar nedense bana hep özgürlügü simgeler hepsi cok güzeller
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 15 yıl ya bu atlar ve özgürlük nasıl bir çağrışımdır hiç çözemedim gariplerim ne zamandır özgürler ki... hep sırtlarında biri bir oraya bir buraya ...
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar sana katılıyorum birce hırçınlıkları özgür kalabilme isteği , ayrıca tam bir asillik göstergeleri..... karakalem atlarda dahi o asilliği görebiliyorum..teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.