Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 15 yıl Aktif İleti (Dağıtım), 2000 yılından beri her öğrenim yılı başında düzenlediği "Mektuplu Kırtasiye Yardımı Kampanyası" ile bugüne kadar, Edirne'den Van'a, Ardahan'dan Adapazarı'na kadar yüzlerce okulda 191.000'den fazla küçük arkadaşımıza kitap ve kırtasiye paketleri ulaştırdı. Kampanda paketler doğrudan öğrencilere teslim edildi. Teslim detaylarını web sitelerinden takip edebilirsiniz. Pek çok öğrencinin yazdığı teşekkür mektuplarını da toplayıp gönüllülere ulaştırıldı. Tüm bu hizmetler ise ücretsizdir! Daha önce kampanyalarıa katılmış onbinlerce yardımseverin ve öğretmenlerin ziyaretçi defterindeki yorumlarını ve öğrenci mektuplarından bazılarını www.aktif.com/mkyk/tr adresinden görebilirsiniz. Kampanya 18 Eylül 2009'a kadar devam edecek. Paket (A4 büyük zarf içinde) şunlar olacak: 1 adet kitap (öykü, Bilim Çocuk dergisi vb) 1 adet defter 2 adet kurşunkalem 1 adet kalemtraş 1 adet silgi 1 adet cetvel 1 adet kutu (6'lı) kuruboya 1 adet lolipop şeker 1 adet diş fırçası 1 adet küçük boy diş macunu Ve bir de sizin mektubunuz! http://www.aktif.com/mkyk/tr/index.asp
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 15 yıl bu çok güzel birşey bi hayrım olsun yaaa buralarda boş boş yazıyorum ben hemen yapıcam.eger zarfı ben hazırlarsam lolipopu yerim yafuu Zarf hazırlayamıyorum; ama yardım etmek istiyorum. Ne yapabilirim?Eğer zarf hazırlamakta zorlanıyorsanız Abonet sizin adınıza zarflarınızı hazırlamaktadır. 1 kitap (öykü, Bilim Çocuk dergisi vb.), 1 defter, 2 kurşun kalem, 1 kalemtraş, 1 silgi, 1 cetvel, 1 küçük kutu (6'lı) kuru boya, 1 lolipop şeker, 1 diş fırçası, 1 küçük boy dişmacunu içeren bir adet zarf bedeli 5.00 TL'dir. Kredi kartı ile ödeme yaparak zarf hazırlatmak için Abonet'in sitesini ziyaret edebilirsiniz. Eğer banka havalesi yaparak zarf satın almak istiyorsanız, aşağıdaki hesap numaralarını kullanabilirsiniz: Türkiye'den; Tutar: Yardım zarfı adedi X 5.00 TL Havale Yapılacak Adres: Garanti Bankası-Taksim şubesi (şube kodu 028) Aktif İleti ve Kurye Hizmetleri A.Ş. Hesap No: 6296906 veya İş Bankası-Perpa şubesi (şube kodu 1188) Aktif İleti ve Kurye Hizmetleri A.Ş Hesap No: 0179010 ayrıca birşey daha dikkatimi çekti: Zarfın içine bu ürünlerin dışında bir ürün koymanız öğrenciler arasında üzüntüye neden olabilir. O nedenle zarfları ne fazla, ne eksik hazırlamanız gerekmektedir. onun için ben lolipopu yemeyeyim
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar bu çok güzel birşey bi hayrım olsun yaaa buralarda boş boş yazıyorum ben hemen yapıcam.eger zarfı ben hazırlarsam lolipopu yerim yafuu ayrıca birşey daha dikkatimi çekti: onun için ben lolipopu yemeyeyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.