Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 20 yıl dikkat, bazen iyi sabahlar diyene kadar kalabilirsiniz sitede
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl meraba benim de daha ilk gunum,sabaha karsi buldum bu forumu ama sabahi karsilatabilecek zenginlikte konuya sahip umarim keyifli vakitler geciririz hep birlikte.. cumhuriyetimizin 82.gununu kutladigimiz guzel gune merhaba , herkese gunaydin..
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl ey madem tanışıp kaynaşalım kurban...... evet bende cumhuriyetin 82.YILINI bir kez daha kutlarım................................sevgiler.......
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl Ben siteyi bugün öğlen buldum!Bulduğuma hem sevindim hem üzüldüm!Sevindim çünkü böyle güzel bi site buldum ama bayramdan 2 hafta sonra vizelerim başlayacak benim ders çalışmam lazım ama pc nin başından şimdi hiç kalkamıcam ne halt yiyicem ben???
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl made in turkey,yazdim seni bi kenara haberin olsun ok yazmana sevindim........aklında eyyi tut beni.................... bu arada çok korktum .............
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 19 yıl YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ ............ AMA ÇOK BOŞ GELDİNİZ. YENİLİKLERİNİZLE FORUMA RENK KATMANIZI BEKLİYORUZ ! ! !
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 19 yıl korkma benden ,sadece kayna eminmisin bak ben bi kaynarsam........dua ette taşmayam barı.................
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl Aramıza hoş geldiniz valla ne diyim bi takıldım bu siteye 4 senedir hala burdayım bağımlılık yapıyor sölim
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl yüreğiniz öyle ğüzelki sakın inçitmelerine izin vermeyin ,ne çocuklugunuzu yitirin nede büyümekten korkun ,tek korkunuz unutulmak olsun..selam yanlızlık .
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl heyyyy bende burdayım beni tanıyacak olan yokmu.................. eh madem tanışalım diyosunuz adresimi verim ekleyin [email protected] bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.