Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 "Ve sanatçılar zeki insanlardır; toplumuna ortaçağ yaşamını öneren, modern hayata karşı çıkan, laikliği bir kenara itip dinciliği referans alanların “iyi bir şey” yapamayacaklarını bilir..." Sayın Coşkun,siz benim dün yazdıklarımı kendi cümleleriniz ile haklı çıkardınız. Sizin derdiniz açılım falan değil,sadece AKP! Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 "Ve sanatçılar zeki insanlardır; toplumuna ortaçağ yaşamını öneren, modern hayata karşı çıkan, laikliği bir kenara itip dinciliği referans alanların “iyi bir şey” yapamayacaklarını bilir..." "Ve sanatçılar zeki insanlardır; toplumuna ortaçağ yaşamını öneren,modern hayata karşı çıkan, laikliği bir kenara itip dinciliği referansalanların, etnik-köken milliyetçiliği yapanların, “iyi bir şey” yapamayacaklarını bilir..." Az buçuk eksikçeydi... Ben tamamladım... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Ben "etnik milliyetçilik" yapmıyorum.Siz benim varlığımı inkar ederek,bunu yapıyorsunuz Sevgili Boşig. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.