Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Gordugum kadariyla bugun butun gun boyunca REP tartisilmis ama ben yetismedim bu konuya chatmaster konu basligini kitlemis :-D bende ne yapayim yeni bir REP basligi acayim dedim :-D ama bu baska REP basligi

REP hayatimiza her gecen gun buyuk bir yer almakta

Atasozlerini REP gore duzenleyelim

Ayagi REPine gore uzat

Ne verirsin REPinle o gider seninle

Iki REP bir olunca forum seyranlik olur

REP REPin kulune muhtactir

Birde Turk filmlerinden secmeler

Askim REPimi parmagina takabilirmiyim

Bedenie sahip olabilirsin ama REPime asla

Evlenince ufak ufak REPlerimiz olur

Nayir sen beni sevmedin sen beni REPlerim icin sevdin

Fatma sen niye bizimle REP dagitmiyorsun, Ama ben REP dagitmasini bilmiyorumki kucuk bey

Biz ayri dunyalarin insanlariz sen REPkoturun kizi benze -REPlerin cocuguyum..

Aylik REPiniz nekadar

Patrondan REPime zam isteyecegim...

Akliniza daha komikleri gelirse yazarsaniz sevinirim... :ayakvur

Gönderi tarihi:

Benim REPle dagdaki cobanin REP birmi :ayakvur:

Gönderi tarihi:

:lol:

Ağacı kurt insanı REP bitirir..

Allah kulunu REPi ile yaratır...:stuart:

Gönderi tarihi:

Rep repten üstündür...

Haydi bütün repler havaya...

Repe inanma, repsiz kalma...

Bana bana repbana...

Bir fincan repin kırk yıl hatırı vardı...

İşleyen rep ışıldar... :devil:

Gönderi tarihi:

Haberleri REP'erler olarak degistirseydik nasil olurdu acaba

22 AnaREPerlere hosgeldiniz

once ozetler

TMC forumun uniter rep sistemi tartismalari dun tum siteyi karisirdi

Dun aksam coadminlerin duzenledigi baskinda 2 terorist etkisiz hale getirildiler

Rep durmalari

Kuresel REP krizi TMCyi vurdu

REP borsasida kuresel krizden nasibini aldi borsa geriledi

TMC REP birligi yolunda demokratik acilimlara basladi

Simdi haberler

Dun ogle saatlerinde baslayan TMC Forumun yeni uniter REP sistemi tartismalara neden oldu GenelKurmay ve yardimcilarinin yaptiklari aciklamalarda yeni REP sistemin daha adil oldugunu ve herkese esit muammele edildigini soyledi.. Kurmay yardimdici ChatMaster yeni REP sisteminde herkese esit oy sistemi verilmis ve artik eski cavus ahbab muhabbetinin doneminin kapandigini belirtti.. Yardimcisina sonuna kadar destek veren Genelkurmay baskani Admin ChatMaster ne soylerse guzel soyler.. TMCye disaridan baskilar yapilmakta ve bazi uyelerde butur oyunlara gelmektedir TMC bir butundur ve bolunemez dedi..

Dun gece Coadminlerin duzenledikleri baskinlarda yasa disi 2 teror orgutu etkisiz hale getirildiler hucre evlerinde yapilan aramalarda cok sayida uzaktan kumandali REPler, ucak savar REPler, saatli REP siztemi.. Sistem cokertme programlari ve hacker programlari ele gecirildiler ifadeleri alinan terorislet yargilanmak uzere savciliga gonderildiler..

Kuresel ekonomik kriz TMCyide vurdu ve borsada son gunlerde yasanmadik bir durgunluk yasanmaya baslandi ADMIN repkrizi TMCyi her nekadar teyet gecer dediysede hicte durum onu gostermemekte borsa cok kotu sekilde dususte repler son gunlerin en dusuk puanindan kapanisini yapti..

TMC REP birligi yolunda baslattigi REP acilimiyla olumlu adimlar atmaya basladi ve repten sorumlu bakan sunlari soyledi onumuzde zor gunler bizi beklemekte ama TMC ailesi olarak cok iyi gunler bizi bekliyor yeterki hepimiz sabirli olalim...

REP Durumlari

Yurdu saran alcak basinc devam etmekte zaman zaman rep yagisli olacak bazen bu yagis yerini gunesli havaya biraksada yurdun bir cok bolumunde REP gurultuleri gorulecek

REPERleri dinlediniz

REPler nasil olursa olsun Yuzunuz devamli gulsun ... :ayakvur:

Gönderi tarihi:
rep_myspace_ad.jpg
Gönderi tarihi:

Bir REP bir REPe gel beraber REPREPİSTANda bir REP dükkanı açalım demiş :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.